ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το αποφάσισε ο Κούγιας - "Τρέλα" για να αγοράσει μεγάλη ομάδα - Αναλαμβάνει τα προηγούμενα χρέη!

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στον Ηρακλή μετά το Πάσχα, με τον Αλέξη Κούγια να στέλνει ένα μήνυμα με τη χθεσινή του δήλωση “καλό θα είναι να μην μιλάμε πολύ”, ύστερα από εκείνη του Στράτου Ευγενίου ότι “δεν έχει προχωρήσει ακόμη τίποτα με τον Κούγια”.

Ο ποινικολόγος, που συμμετείχε στη διοίκηση του Ηρακλή επί Πέτρου Θεοδωρίδη, είναι “καψούρης” με τον Ηρακλή και είναι αποφασισμένος, όπως αναφέρουν συνεργάτες του, να μπει στην ΠΑΕ και να πληρώσει μαζί με τον Τομ Παπαδόπουλο ποσό 800.000 ευρώ στον Στράτο Ευγενίου για να πάρουν το 66% των μετοχών, ενώ θα αρχίσουν να πληρώνουν άμεσα για τις τρέχουσες οφειλές!

Όλα αυτά πρέπει να καταγραφούν σε ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο ακόμη δεν έχει καθαρογραφεί, θα γίνει όμως μέσα στις επόμενες ημέρες και αμέσως μετά το Πάσχα, προκειμένου να μπει μια σειρά και να αρχίσει η χρηματοδότηση του Ηρακλή.

Εάν όλα προχωρήσουν κανονικά, θα γίνει αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου και θα βγει μπροστά ο Κούγιας ως πρόεδρος, ενώ θα συμμετέχουν στο Δ.Σ. και άνθρωποι τόσο του Στράτου Ευγενίου όσο και του Τομ Παπαδόπουλου.

πηγή: filathlos.gr