ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δώστε επιτέλους τα χρήματα κ. Αυγενάκη!!!

Ο Πέτρος Μαρτσούκος κινεί τις διαδικασίες για το κρίσιμο ζήτημα της χρηματοδότησης από το στοίχημα της πολύπαθης SL2.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας απέστειλε αίτημα για συνάντηση με τον υφυπουργό Λ. Αυγενάκη, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την υπόθεση που ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί την Super League 2.

Στόχος πλέον είναι, αφενός μεν να κλειστεί το ραντεβού, αφετέρου δε να υπογραφεί η περιβόητη ΚΥΑ, ώστε οι ομάδες να πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται και να… ανασάνουν.

Για να τρέξει αυτή η διαδικασία θα χρειαστούν οι υπογραφές των τριών εμπλεκομένων υπουργών και δεν σχετίζεται με το κλείσιμο της Βουλής λόγων των Εκλογών.

Να θυμίσουμε ότι ο υφυπουργός, ενώ εκβίαζε ανήμπορους -φουκαράδες- εξαθλιωμένους οικονομικά παράγοντες, να αλλάξουν την ηγεσία της Λίγκας τους, προκειμένου να τους δώσει τα χρήματα που δικαιούταν από το Στοίχημα, παρότι αυτό έγινε με τις εκλογές στην SL2 πριν ένα μήνα, παρότι απορρίφθηκε η ένσταση του Ροκάκη, τον οποίο στήριξε σε αυτές  ο Κρητικός πολιτικός και η διοίκηση της Λίγκα είναι πλέον καθ΄ όλα νόμιμη, αυτός δεν τηρεί την δέσμευσή του, κάτι που είναι παρέμβαση στο ποδοσφαιρικό αυτοδιοίκητο.

Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για τον Λ. Αυγενάκη, να μην δίνει τα χρήματα, καθώς τα λεφτά είναι στον κουμπαρά του Υπουργείου, όπως είπε προχθές σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος της SL2 Π. Μαρτσούκος, κάτι που το επιβεβαιώνουν και οι δικές μας πληροφορίες και επιβάλλεται να τα μοιράσει στις ομάδες.

Εάν ο Λ. Αυγενάκης, δεν μπορεί να δει το πρόβλημα που έχει προκύψει από την ανθρώπινη πλευρά, με τόσες οικογένειες εργαζομένων (παίκτες, προπονητές, γυμναστές, φροντιστές, στελέχη), να μην έχουν χρήματα να κάνουν Πάσχα, γιατί οι ομάδες τους δεν έχουν την δυνατότητα να τους πληρώσουν, επειδή αυτός δεν τις δίνει τα χρήματα που η ίδια η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει, τότε ας το δει πολιτικά. Εκλογές έρχονται. Είναι 26 ομάδες σε όλη την Ελλάδα, που εκπροσωπούν 26 νομούς. Ο κόσμος θα κρίνει.