ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SL2: Τι έγινε στα ματς που έκλεισαν την αυλαία της 19ης αγωνιστικής

Με τρία ματς έπεσε σήμερα (10/4) η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της SL2 στον βόρειο όμιλο.

Παναθηναϊκός Β’ και Ηρακλής μοιράστηκαν τους βαθμούς (1-1), με τους «πράσινους» να ανεβαίνουν στην 7η θέση με 24 βαθμούς, ενώ τους Θεσσαλονικείς να παραμένουν στην 6η θέση και είναι ισόβαθμοί με τον ΠΑΟΚ Β’ με 30 βαθμούς.

Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε από στατική φάση και ανήκε στους φιλοξενούμενους. Στο 21’ ο Τόμας εκτέλεσε το φάουλ, με την μπάλα να «τραντάζει» το δοκάρι της εστίας του Ξενόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής πήρε προβάδισμα στο 68’ με σουτ του Γιουμπιτάνα και έδειχνε ότι θα κρατούσε το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Ωστόσο, το «τριφύλλι» είχαν άλλη… άποψη. Στο 87’ ο Θανάσης Προδρομίτης ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1, με το ισόπαλο αποτέλεσμα να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

«Χορταστικό» παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Νίκη Βόλου. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πήραν τον πόντο με γκολ του Χρήστου Αραβίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα του Βόλου μπήκε πολύ δυνατά και στο 20' ο Κρητικός έκανε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Πίτκα. Ωστόσο, όταν δεν σκοράρεις θα… τιμωρηθείς. Και κάτι τέτοιο συνέβη, όταν ένα λεπτό αργότερο ο Εσαλό με σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Απόλλωνα Πόντου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη Βόλου ανέβασε κατακόρυφα της απόδοση της και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61’ με τον Χρήστο Τζιώρα. Μάλιστα, πήρε κεφάλι στο σκορ έξι λεπτά αργότερα, όταν στο 67’ ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης σημείωσε το 2-1. Ωστόσο, ο Απόλλωνας δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι, με τον Χρήστο Αραβίδη να ισοφαρίζει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σε 2-2.

Στο τρίτο σημερινό παιχνίδι του Βόρειου ομίλου, ο ΠΑΟΚ Β’ «άλωσε» την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-1 κα ανέβηκε στην 5η θέση με 30 βαθμούς. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι απομακρύνθηκαν από την κορυφή, αφού μετά την ήττα έμειναν στο -7 από τον πρωτοπόρο, Πανσερραϊκό.

Το παιχνίδι δεν εμπεριείχε κάποια ιδιαίτερα μεγάλη στιγμή, όμως κράτησε το μεγάλο… σασπένς για το τέλος. Στο 80’ ο Γιαξής άνοιξε το σκορ για τους «ασπρόμαυρους» και δυο λεπτά αργότερα ο Τσαουσής έκανε το 2-0 «κλειδώνοντας» τους τρεις βαθμούς της νίκης. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γκολιά σε 1-2 αλλά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

filathlos.gr