ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο τέλος... γέλασε η ΑΕΛ, 3-2 τον ΠΑΟΚ Β'

Η ΑΕΛ νίκησε εντός έδρας τον ΠΑΟΚ Β' με 3-2 και ανέβηκε στους 31 πόντους, ενώ οι "ασπρόμαυροι" παρέμειναν στους 26 πόντους.

Γκολ...με το καλημέρα για την ΑΕΛ, η οποία προηγήθηκε με 1-0 στο 2' λεπτό με το πλασέ του Όγκμποε μετά το γύρισμα του Παπαγεωργίου. Δυναμικό το πρώτο δεκάλεπτο στον αγώνα, με τον Νίνο για την θεσσαλική ομάδα, στο 12' λεπτό να γίνεται επικίνδυνος με εκτέλεση φάουλ.

Στο 14' λεπτό, ο Μορικέλι έκανε μια καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ Β' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νινουά, με τον τερματοφύλακα Σουλούκο να απομακρύνει, κάτι που δεν κατάφερε στο επόμενο λεπτό (15' λεπτό), αφού βρήκε το πρόσωπο του Χατζηστραβού και έκανε πέναλτι.

Στο 16' λεπτό, ο Μπράντονιτς για τους "ασπρόμαυρους", εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ισοφάρισε σε 1-1. Άμεση απάντηση για τους βυσσινί, με τον Όγκμποε που με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 19' λεπτό. Οι Θεσσαλονικείς βρήκαν λύσεις άμεσα και ο Μπράντονιτς μετά από ασίστ του Πανίδη, έκανε το 2-2 στο 27' λεπτό, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι "ασπρόμαυροι" άρχισαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά δεν έκαναν κάποια κλασσική ευκαιρία, με το παιχνίδι να γίνει πολύ δυναμικό και πολύ physical. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 84' λεπτό. Ο Γκορντεζιάνι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα Σουλούκο από τα έντεκα βήματα. Στο 88' λεπτό, οι Θεσσαλοί κέρδισαν πέναλτι, σε προσπάθεια του Παναγιώτου να διώξει. Ο Όγκμποε για τους γηπεδούχους ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι και έκανε το 3-2 στο 89' λεπτό, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (59′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Κόλα, Γκοτζαμανίδης, Κ. Παπαγεωργίου (73′ Μιλτιάδης), Αντράντα (59′ Πλέγας), Θωμαΐδης, Νικολιάς (59′ Μαυρίας), Νίνο (55′ Πεντρόσο), Όγκμποε

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μοριτσέλι, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Ουεντραόγκο, Νινούα (86′ Μελετίδης), Δαρέλας (72′ Σπυρίδης), Μπράντονιτς (86′ Σπυράκος), Χατζηστραβός (72′ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (66′ Σαλαμούρας)

liganews.gr