ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ηττήθηκαν από τα Γιαννιτσά τα αγόρια του 4ου ΓΕΛ και τα κορίτσια του 5ου ΓΕΛ Βέροιας

Το «ταξίδι» του 4ου ΓΕΛ Βέροιας στο σχολικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο γήπεδο Πατρίδας καθώς γνώρισε την ήττα από την πολύ καλή ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών με 0-2.

Ο αγώνας έγινε σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο που σε διάφορα σημεία είχε λίμνες με νερό μετατρέποντας τον αγώνα σε λασπομαχία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ γρήγορα, μόλις στο πρώτο λεπτό, με γκολ του Κοσκερίδη, και διπλασίασαν τα τέρματά τους με γκολ του Τσερίκου στο 18ο λεπτό του β’ ημιχρόνου.

Η ομάδα της Βέροιας στο β’ ημίχρονο πίεσε για να πετύχει την ισοφάριση, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα.

4ο ΓΕΛ Βέροιας: Γώγος, Νούλης, Γιοβανόπουλος Γ., Λαζαρίδης, Μπάμπαλος, Γιοβανόπουλος Π., Νικόπουλος, Κούβαρος, Βασιλακάκης, Μαντζουράνης, Μαραβελάκης, Κουτσαντάς, Οργιανέλης, Οικονόμου.

1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών: Σαλονικίδης, Μπόλας, Σταυρο, Δεληδιαμάντης, Κοσκερίδης, Μαλόλλι, Παπαδόπουλος, Παναγιωτίδης, Τσέρικος, Χατζηδάκης, Πισμιζάκης, Βασιλειάδης, Κάλα, Ταταρούδης, Ζιμλίδης, Τόσιος

Σχολικό Ποδόσφαιρο Κοριτσιών

Σαφώς ανώτερη η ομάδα του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών επικράτησε με το ευρύ 6-1 επί της ομάδας του 5ου ΓΕΛ Βέροιας που αγωνίστηκε με σοβαρές ελλείψεις.

Το ημίχρονο έληξε με 2-0 υπέρ των φιλοξενουμένων κοριτσιών, με γκολ που σημείωσαν οι Θυμιοπούλου και η Ζήση αφού η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυνομένων των γηπεδούχων.

Στο β’ ημίχρονο τρία γκολ σημείωσε η Ζουμπουρδικούδη, το ένα με πέναλτι στην εκπνοή του αγώνα, και ένα η Αβραμίδου για τις φιλοξενούμενες.

Για την ομάδα της Βέροιας μείωσε προσωρινά σε 4-1 η Πορλίδα, μετά από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμένων κοριτσιών.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Πατρίδας σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των νεαρών κοριτσιών.

5ο ΓΕΛ Βέροιας: Πορλίδα, Δεληδημητρίου, Ζαχοπούλου, Πήκου, Τσολάκη, Αποστολίδου, Καραγεώργου, Μουσταλοπούλου, Ορφανίδου, Παπαδοπούλου Σ., Πορλίδα, Τσαπέρα, Πέϊου, Παπαδοπούλου Δ.

3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών: Κανάνι, Αβραμίδου Σ., Αβραμίδου Α., Ζήση, Θεοδοσιάδου, Καποσότζη, Κορυφίδου, Ζουμπουρδικούδη, Μαυρομάτη, Τσούφη, Θωμοπούλου, Γραικού, Δούμτση, Κουκάκη, Χατζηϊωάννου.

Πηγή: verianet.gr