ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τίτλοι τέλους για Απόλλωνα Λάρισας;

Η θεσσαλική ομάδα έχει εκπέσει από μέλος της Super League 2 και μένει να φανεί αν θα αποσυρθεί ή θα αποβληθεί.

Μείον ένα μέλος θα αριθμεί σύντομα η Super League 2. Ο Απόλλων Λάρισας έχει δεχτεί ήδη μία αφαίρεση βαθμών λόγω οφειλών στον Χουάν Βίγια, ακολουθούν πολλοί ακόμα και η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα ενεργοποιήσει νέες ποινές. Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι αν η ΠΑΕ αποφασίσει να δηλώσει παραίτηση ή οδηγηθεί σε αποβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας έχει ήδη εκπέσει από μέλος της Super League 2, καθώς κανείς εκπρόσωπός της δεν παραβρέθηκε στα τελευταία συμβούλια. Το άρθρο 10 παρ.6 του Καταστατικού, άλλωστε, αναφέρει μεταξύ άλλων:

Τα μέλη του ΔΣ εκπίπτουν αυτοδικαίως από το αξίωμά τους στις εξής περιπτώσεις: α) Εάν η ΠΑΕ από την οποία προέρχονται παύσει για οποιοδήποτε λόγο να είναι μέλος της Ένωσης, β) Εάν απουσιάσουν επί τρεις (3) συνεχόμενες συνεδριάσεις του ΔΣ».

Μεταγραφές τον Ιανουάριο δεν μπορούσαν να γίνουν λόγω BAN από τη FIFA, ενώ οι Κυανόλευκοι δεν δικαιούνται χρηματοδότηση από το Στοίχημα λόγω της μη εξασφάλισης πιστοποιητικού συμμετοχής και της διερεύνησης από την Επιτροπή Δεοντολογίας «ύποπτων» χειραγώγησης αγώνων.

πηγή: flnews.gr