ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βγήκαν… μαχαίρια στην SL2 - Ζητήθηκε παραίτηση Λεουτσάκου!

Κακός χαμός! Πέρα από τις φωνές και τις εντάσεις στο κρίσιμο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας 2 το μεσημέρι της Τετάρτης (22/2/2023) έπεσαν οι… μάσκες.

Στη διάρκεια του συμβουλίου βγήκαν… μαχαίρια με τον ιδιοκτήτη των Χανίων, Αντώνη Ροκάκη να υπόσχεται (υπό τη μορφή πρότασης) 150.000 ευρώ σε κάθε ομάδα, ζητώντας ταυτόχρονα την παραίτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου από την προεδρία της διοργανώτριας!

Αυτή η δημόσια τοποθέτηση, λοιπόν, είναι άκρως κατατοπιστική για τις εξελίξεις, καθώς έγινε σαφές πως πίσω από την εμπλοκή με τη χρηματοδότηση της SL2 από κέρδη της φορολογίας του στοιχήματος υπάρχει σχέδιο αλλαγής στη διοίκηση της διοργανώτριας!

Είναι λοιπόν, ξεκάθαρο πια ότι ασκείται πίεση προς τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας 2 ανοιχτά, τη στιγμή που δεν έχει χάσει τη στήριξη των ομάδων της κατηγορίας, αφού η πρόταση μομφής και ανατροπής απαιτεί πλειοψηφία ¾, που δεν υπάρχει ώστε να προκύψει ζήτημα για να προκηρυχθούν αρχαιρεσίες βάσει καταστατικού.

Θέμα άμεσης επανέναρξης δεν υπάρχει και δεν γινόταν ούτως ή άλλως για αυτό το Σαββατοκύριακο, το τελευταίο του Φεβρουαρίου. Πάντως, πηγές θέλουν πρωτοβουλία υπό τον Ροκάκη για θεσμικές επαφές τα αμέσως επόμενα 24ωρα με τον Αυγενάκη. Η πιθανότητα να παιχθεί μπάλα ξανά από τις 3 Μαρτίου, ωστόσο, παραμένει ένα υπαρκτό σενάριο, άσχετα αν δεν υπήρξε συγκεκριμένη απόφαση στο Δ.Σ. 

πηγή: a-sports.gr