Κύπελλο Ελλάδος: Αναβλήθηκε ο ημιτελικός Λαμία-ΠΑΟΚ! (video)

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των ανθρώπων της Λαμίας, του ΠΑΟΚ, των διαιτητών, αλλά και της ΕΠΟ, πριν ακόμα καν να ανοίξει το Φύλλο Αγώνα, αποφασίστηκε τελικά ότι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα στις 6:30 μ.μ., θα αναβληθεί!

Ο λόγος ήταν πως ο αγωνιστικός χώρος του «Αθανάσιος Διάκος» ήταν καλυμμένος ολοσχερώς από χιόνι, το οποίο ήταν αδύνατο να καθαριστεί εγκαίρως...

Μάλιστα, όπως αποφασίστηκε κι έγινε γνωστό, ο αγώνας της ομάδας της Φθιώτιδας με τον Δικέφαλο του Βορρά δεν θα γίνει ούτε και αύριο, οπότε είμαστε σε αναμονή για τη νέα ημέρα διεξαγωγής του.

Την αναβολή επιβεβαίωσε με σχετική ανακοίνωση και η ΕΠΟ: 

"Αναβλήθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet Λαμία-ΠΑΟΚ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, αφού έλαβε υπόψη της την έκθεση του παρατηρητή αγώνα από την πρωινή σύσκεψη, τον έλεγχο της αθλητικής εγκατάστασης και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας".

filathlos.gr