ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στην ιταλική Μπολόνια ο Θόδωρος Τσιουγγαρής, γιος του παλιού παίκτη ΒΕΡΟΙΑΣ και ΑΕΠ

"Το μήλο κάτω από την μηλιά" λέει μια λαϊκή παροιμία και αυτό ισχύει για τον Βαγγέλη Τσιουγγαρή και τον γιο του Θόδωρο.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Βαγγέλης Τσιουγγαρής με καταγωγή από την Συκιά Δήου Βέροιας, έπαιξε ποδόσφαιρο στην ΑΕΠ Βέροιας και στην ΠΑΕ Βέροια.Τα τελευταία χρόνια μαζί με την σύζυγό του και τα παιδιά του ζουν στην Κόρινθο και εργάζεται σε φορέα υγείας και συγκεκριμένα στο ΕΚΑΒ.

Ο Βαγγέλης, λοιπόν, έχει ένα ποδοσφαιρικό αστέρι, τον γιο του Θόδωρο ο οποίος σύντομα θα απασχολήσει το ποδοσφαικό status. Το πρώτο βήμα ο 18χρονος σέντρ μπακ το έκανε στον "Πήγασος" Αθλούπολη ακι από εκεί μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης.

Τελευταία έκανε το τρίτο σημαντικό του βήμα καθώς αποκτήθηκε από την ιταλική Μπολόνια. Σ΄ αυτό συνέβαλαν δύο γνώριμοι άνθρωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ανδρέας Νινιάδης και Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς οι οποίοι έχουν τα δικαιώματα του Θοδωρου Τσιουγγαρή.

Περιχαρής ο πατέρας του νεαρού, ο Βαγγέλης Τσιουγγαρής, στέλνει δημόσια το μήνυμα στον γιο του τονίζοντας ότι "έχουμε ακόμη πολλά βήματα να κάνουμε!!! Με σκληρή δουλειά και υπομονή θα επιτευχθεί ο στόχος!!!", ενώ δεν ξέχασε τους μάνατζερ του γιου του στους οποίους εκφράζει "ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εξαιρετικούς και τίμιους ατζέντες Ανδρέα Νινιάδη και Πεντραγκ Τζόρτζεβιτς".

24oresimathia.gr