ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κύπελλο Ελλάδος: Το πανόραμα των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα ματς της φάσης των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και με τις ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα θα «σφραγιστούν» τα εισιτήρια για τα ημιτελικά.

Η αρχή έγινε στις Σέρρες εκεί όπου η Λαμία επικράτησε με 2-1 της έκπληξης του θεσμού, του Απόλλωνα Παραλιμνίου, με την ομάδα της Φθιώτιδας να παίρνει το πάνω χέρι για τους «4».

Έπειτα η ΑΕΚ στην «Opap Arena» «καθάρισε» ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στα ημιτελικά. Οι «κιτρινόμαυροι» με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος από τους Μάνταλο (55'), Λιβάι Γκαρσία (67') και Πινέδα (89') επικράτησαν με 3-0 του Πανσερραϊκού και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ένα γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες στο 30' έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη επί του Άρη (1-0), με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν έτσι το προβάδισμα για να βρεθούν στα ημιτελικά ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τέλος, στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ με τα γκολ του Μπράντον Τόμας στο 52' και του Τάισον στο 72' νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό και έτσι πήρε με τη σειρά του το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Τα αποτελέσματα

Απόλλων Παραλιμνίου - Λαμία 1-2

ΑΕΚ - Πανσερραϊκός 3-0

Ολυμπιακός - Άρης 1-0

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0

Οι ρεβάνς

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Άρης - Ολυμπιακός

Λαμία - Απόλλων Παραλιμνίου

Πανσερραϊκός - ΑΕΚ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 24-26 Ιανουαρίου.

Τα ημιτελικά

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Απόλλων Παραλιμνίου – Λαμία

ΑΕΚ - Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός - Άρης

πηγή: filathlos.gr