ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SL2: Έμειναν στο μηδέν ΠΑΟ Β' και Απόλλων Πόντου - Νέα αποχώρηση Ολυμπιακού Β'!

Η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού και ο Απόλλωνας Πόντου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 2, σε μία αναμέτρηση που έγινε στο ΟΑΚΑ. Το Τριφύλλι μετά από δέκα παιχνίδια έχει μόλις δύο νίκες και βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 πόντους.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι απείλησαν με το σουτ του Μπιλάλ που απέκρουσε ο Πίτκας, ο οποίος είπε ''όχι'' σε σουτ του Ταβάρες στο 24'. Oι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 32' όταν μετά από προβολή του Αμαραντίδη, ο Ανδρικόπουλος έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό και φάσεις, με τον Παναθηναϊκό να χάνει την μεγάλη του ευκαιρία στο 72'. O Πίτκας, όμως, ήταν ο νικητής στο τετ α τετ με τον Ταβάρες. Στο 90', μάλιστα, ο Απόλλωνας παραλίγο να... κλέψει το ματς αλλά το σουτ του Δαλιανόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Ανδρικόπουλος, Ρόμπι, Σιδεράς, Μαρτίνης (46’ Φουρτάδο), Ταβάρες, Εμπό (82’ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (62’ Βουτσάς), Σαρδέλης (62’ Καρβούνης), Νταμπίζας (46’ Κρυπαράκος), Μπιλάλ.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (85’ Αραβίδης), Αμπουντού, Κωστίκα, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Μπελεβώνης, Ντιαλοσί, Λαμπίρης, Εσαλό (50’ Δαλιανόπουλος).

Α' όμιλος - Αποτελέσματα

Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Παναθηναϊκός Β' - Απόλλων Πόντου 0-0

08/01 14:45 Αλμωπός - Ηρακλής Λάρισας

08/01 14:45Θεσπρωτός - ΠΑΟΚ Β'

08/01 14:45 Απόλλων Λάρισας - Νίκη

08/01 14:45 Μακεδονικός - ΑΕΛ

09/01 15:15 Ηρακλής - Διαγόρας

Ρεπό: ΒΕΡΟΙΑ

Διακοπή στο Ολυμπιακός Β' - Κηφισιά!

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' με την Κηφισιά, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν δέχθηκαν να συνεχίσουν το παιχνίδι, διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις του ρέφερι Βάτσιου και κυρίως την κόκκινη κάρτα που έδειξε στον Κωστή στο 23'.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αριστείδης Βάτσιος επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο ύστερα από περίπου 45 λεπτά στα αποδυτήρια, αλλά όταν έδωσε εντολή στις δύο ομάδες να επιστρέψουν στο γήπεδο, οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» πήγαν στα αποδυτήρια.

Από τότε το ματς διακόπηκε, ενώ όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες οι φίλοι τους που ήταν στο γήπεδο του Ρέντη ήταν εκείνοι που πίεσαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή, οι παίκτες και των δύο ομάδων όπως και η διαιτητική τριάδα επέστρεψε από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής σφύριξε να αρχίσει ξανά, όμως οι Πειραιώτες έμειναν στον πάγκο τους και αμέσως κατευθύνθηκαν στην έξοδο.

Επιστροφή στις νίκες με σόου Ρόβα για Καλαμάτα!

Εύκολο μεσημέρι είχε η Καλαμάτα η οποία επικράτησε 3-0 του ΠΑΟ Ρουφ με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Χρήστο Ρόβα!

Στο 16ο λεπτό ο Έλληνας φορ άνοιξε το σκορ για να έρθει στο 27’ να κάνει το 2-0. Κάπως έτσι η Μαύρη Θύελλα πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Ο ΠΑΟ Ρουφ δεν μπορούσε να αντιδράσει ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ρόβα να ξαναχτυπάει στο 51ο λεπτό για το 3-0.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι, με την Καλαμάτα να ανεβαίνει στην 5η θέση με 17 βαθμούς και να επιστρέφει στις νίκες, ενώ ο ΠΑΟ Ρούφ παραμένει ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα της Super League 2 χωρίς βαθμούς.

Στον αθλητικό δικαστή η τύχη του Ηρόδοτος-ΑΕΚ Β’

Δεν διεξήχθη, όπως αναμενόταν, η αναμέτρηση Ηρόδοτος-ΑΕΚ Β στο Ηράκλειο.

Περισσότεροι από 10 παίκτες των Κρητικών «χτυπήθηκαν» από γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα ο Ηρόδοτος να μην έχει διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για να αγωνιστεί.

Η ΑΕΚ Β πήγε κανονικά στην Κρήτη, παρατάχθηκε στο γήπεδο, όμως, ο Ηρόδοτος εμφανίστηκε με έξι παίκτες και ο διαιτητής Σταυρουλάκης έκλεισε το φύλλο αγώνα καθώς η αναμέτρηση ουσιαστικά δεν αναβλήθηκε.

Η… εξάδα του Ηρόδοτου: Κρόστα, Μασάδο, Τζούνιορ, Βρεττός, Σαρρής, Σουρνάκης.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κάτσικας, Ντάικο, Παρράς, Ρουκουνάκης, Γερολέμου, Χριστόπουλος Ε., Χριστόπουλο Απ., Γκολφίνο, Ζίνι.

Η τύχη του ματς θα αποφασιστεί από τον αθλητικό δικαστή, καθώς όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Τσιριμπής «οι παίκτες νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο».

Β' όμιλος - Αποτελέσματα

Ολυμπιακός Β-Κηφισιά ΔΙΑΚΟΠΗ
Επισκοπή-Καλλιθέα ΜΑΤΑΙΩΣΗ
Ηρόδοτος-ΑΕΚ Β ΜΑΤΑΙΩΣΗ
Καλαμάτα-ΠΑΟ Ρουφ 3-0
Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023 (14:45)
Χανιά-Προοδευτική
Παναχαϊκή-ΟΦ Ιεράπετρας
Απόλλων Σμύρνης-Αιγάλεω
Ρεπό: Διαγόρας