ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Η οικογένεια Δερμιτζάκη κάλυψε τα έξοδα για το μνήμα του Σταύρου Σαράφη"

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Φιλώτας Πέλλιος, με τον πρόεδρο των Βετεράνων του Δικεφάλου να μιλάει για τη βράβευση του Παύλου Δερμιτζάκη από τους Βετεράνους αλλά και για το αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ τόσο τη φετινή αγωνιστική περίοδο όσο και  την επόμενη.

Αρχικά ανέφερε: «Η οικογένεια Δερμιτζάκη έχει μία επιχείρηση με μάρμαρα και είχαμε αποφασίσει να προσφέρουμε κάτι και εμείς σαν βετεράνοι στον Σταύρο Σαράφη που έφυγε από τη ζωή, με την οικογένεια του Παύλου Δερμιτζάκη να αναλαμβάνει το μνήμα του Σταύρου Σαράφη, ήταν μία απόφαση που είχαμε πάρει και με το που επικοινωνήσαμε μαζί του προθυμοποιήθηκε κατευθείαν, για αυτό βραβεύσαμε όλη την οικογένεια, όχι μόνο τον Παύλο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον αγώνα του Δικεφάλου με τον Παναιτωλικό: «Ο ΠΑΟΚ σήμερα θα κερδίσει το βλέπω σίγουρο, γιατί έχουν αλλάξει πολλά πράγματα με την ανανέωση της ομάδας με δικά μας παιδιά. Ο ΠΑΟΚ έχει ακαδημίες και τμήματα υποδομής  με 2.5 και 3 εκατομμύρια τον χρόνο και δεν τα αξιοποιείς; Είναι δυνατόν να μην βγάζω παιδιά από εκεί;».

Για μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ανέφερε: «Καλό θα είναι να έρθει μία γενναιόδωρη πρόταση για τον ΠΑΟΚ και να τον πουλήσει, εγώ είμαι υπέρ παρά το γεγονός ότι τον θέλω στην ομάδα, αλλά μπορεί να βγουν και παιδιά από την ακαδημία. Η ομάδα πρέπει να φτιαχτεί για να χτυπήσει από την 1η αγωνιστική το πρωτάθλημα τη νέα χρονιά».