ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Super League 1: "Επανεκκίνηση" με πρεμιέρα του β’ γύρου

Έπειτα από περίπου 40 ημέρες, λόγω του Μουντιάλ, το πρωτάθλημα της Super League 1 συνεχίζεται με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής, πρώτης του β’ γύρου.

Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει κάποιο ντέρμπι, με την ΑΕΚ από τις "μεγάλες" ομάδες να είναι η μόνη που αγωνίζεται εντός έδρας.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Παναθηναϊκός, που έδειξε σε καλή κατάσταση μετά τη διακοπή κερδίζοντας με 3-0 τον Βόλο για το Κύπελλο, πηγαίνει στην κοντινή Νεάπολη για το ματς με τον… ταρακουνημένο Ιωνικό, έπειτα από τη φιλική συντριβή με 7-0 από τον ΟΦΗ. Ο Δημήτρης Σπανός παραμένει, πάντως, στο "τιμόνι" του.

Η δεύτερη ΑΕΚ, των αρκετών τραυματιών, υποδέχεται στην "Opap Arena" τη Λαμία, στον πάγκο της οποίας θα βρίσκεται για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος ο Σάββας Παντελίδης.

Ο Ολυμπιακός, που έδειξε… αγριεμένος στο Κύπελλο κόντρα στον Ατρόμητο, φιλοξενείται στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, με τον "Άγιαξ της Ηπείρου" να "καίγεται" για βαθμούς.

Ο Άρης, για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα θα επισκεφτεί τη Βοιωτία. Την περασμένη Παρασκευή (16/12) κέρδισε με 2-1 τον Λεβαδειακό για τους "16" του Κυπέλλου, όμως αυτό είναι ένα άλλο ματς.

Κατά τα άλλα, με ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο, με τους Αρκάδες να παίζουν τα... ρέστα τους για την εξάδα και τους Θεσσαλούς να θέλουν να κάνουν ένα restart μετά την ήττα στη Λεωφόρο για το Κύπελλο.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 21/12

15:00 Λεβαδειακός-Άρης
17:00 ΑΕΚ-Λαμία
17:00 Αστέρας Τρίπολης-Βόλος
20:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός
21:30 Ιωνικός-Παναθηναϊκός

Πέμπτη 22/12

17:00 ΟΦΗ-Ατρόμητος
19:30 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ