ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

“Μαχαιριά” στις καθυστερήσεις για τις Veria Ladies!

Άτυχη στάθηκε η γυναικεία ομάδα της Βέροιας, στο ματς απέναντι στη Δόξα 2016, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2.

Τα κορίτσια του Γ. Μυλωνά κρατούσαν στα χέρια τους τη νίκη, όμως στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενες έφτασαν στην ισοφάριση!

Οι Veria Ladies έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, όμως δεν τα κατάφεραν και στο τέλος… μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου.

Η ομάδα της Βέροιας πήρε το προβάδισμα στο 25' με την Πετράκη (ένα ακόμη γκολ από την νεαρή παίκτρια), όμως λίγο πριν το 35' η Δόξα ισοφάρισε.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι Veria Ladies πήραν ξανά το προβάδισμα με γκολ της Γεύσης Σταφυλίδου και ακολούθησε ένα διάστημα στο οποίο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν τρίτο τέρμα.

Έτσι, έκανε την εμφάνιση του ο "νόμος του ποδοσφαίρου", με τη Δόξα να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις και να παίρνει τον βαθμό με τον μπασκετικό όρο "buzzer beater"!

Επόμενο παιχνίδι για την Βεροιώτικη ομάδα, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στη Μαγνησία με τον ΝΠΣ Βόλο.

VERIA LADIES: Χαραλαμπίδου, Σταφυλίδου Π. (60' Κανδύλα), Τσαγκαλίδου Α., Βασιλείου, Σεϊτανίδου, Μανωλοπούλου, Μαργαρίτη (80' Μίλη), Πετράκη (80' Κωστοπούλου), Σταφυλίδου Γ. (60' Τσαγκαλίδου Φ.) Μουρατίδου, Φεΐμ