ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Τριάρα ο Πανσερραϊκός πριν το ματς της Βέροιας!

Με γκολ των Κανίς (11΄), Κατσαντώνη (51΄), Σοφιανού (79΄) τα «Λιοντάρια» επικράτησαν 3-0 του Απόλλωνα Πόντου και βρίσκονται με το…ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρία τις άγριες διαθέσεις τους κι άνοιξαν το σκορ στο 11΄, όταν μετά από κάθετη πάσα του Μασκανάκη ο Κανίς με πλασέ βρήκε δίχτυα (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα μέχρι την ολοκλήρωση του α' ημιχρόνου.

Στο 13΄κεφαλιά του Καλογέρη πέρασε πάνω από την εστία του Κατσικά, ενώ την ίδια κατάληξη είχε σουτ του Αραβίδη από καλή θέση στο 31΄.

Στο 51΄τα Λιοντάρια ζευγάρωσαν τα τέρματα τους. Ο Κανίς με ασίστ πάσα βρήκε τον Κατσαντώνη ξεμαρκάριστο μέσα στην μικρή περιοχή κι αυτός σαν σε προπόνηση. έστειλε με τακουνάκι την μπάλα στα δίχτυα (2-0). Ο Κανίς έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 56΄να κάνει το 3-0 με το πλασέ που επιχείρησε από θέση βολής να περνάει λίγο άουτ.

Ο Κωστίκα δεν μπόρεσε με κοντινή προβολή να κερδίσει τον Κατσικά στο 61΄με τον Απόλλωνα Πόντου να χάνει έτσι μια σημαντική ευκαιρία να μειώσει το σκορ.

Στο 79΄ο Στίνα «χόρεψε» την άμυνα του Απόλλωνα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Σοφιανό που με κοντινό πλασέ βρήκε στόχο (3-0)

Ο Πανσερραϊκός «κλείδωσε» την...καθαρή νίκη του και απέκτησε έτσι ισχυρότατο πλεονέκτημα - εν όψει του επαναληπτικού που θα ακολουθήσει - για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης (Άρτας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νάσερ, Κωστίκα, Αμαραντίδη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσικάς, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης (68 ΄Δημητρίου) (71΄Παντεκίδης), Γιανναράκης, Ανάκογλου, Θυμιάνης (68΄Σιόντης), Σοφιανός, Μασκανάκης (74΄Στίνα), Κανίς (58΄Μούργος) Κατσαντώνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Καλογέρης, Νάσερ, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (54΄Μπελεβώνης), Λαμπίρης, Αραβίδης (70΄Εσαλό), Αμαραντίδης, Κωστίκα (85΄Σαμπανίδης).

filathlos.gr