ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θρήνος: Πέθανε ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς σε ηλικία 53 ετών!

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, σε ηλικία 53 ετών.

Ο πρώην προπονητής της Μπολόνια έδινε μάχη με τη λευχαιμία και έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο της Ρώμης. σύμφωνα με το «Gazzetta dello Sport».

Ο πρώην προπονητής της Μπολόνια είχε ανακοινώσει την ασθένειά του σε συνέντευξη Τύπου στις 13 Ιουλίου 2019: «Έχω λευχαιμία, αλλά θα την νικήσω παίζοντας επίθεση».

Στις 29 Οκτωβρίου 2019 έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών στο Sant’Orsola της Μπολόνια, στις 22 Νοεμβρίου παραιτήθηκε από τον πάγκο της Μπολόνια, στις αρχές του 2022 οι νέες καμπάνες συναγερμού. Σήμερα η ανακοίνωση της οικογένειας έσβησε και την τελευταία ελπίδα.

Το δελτίο Τύπου για τον θάνατο του Μιχάιλοβιτς

Η σύζυγός του Αριάνα, τα παιδιά του Βικτόρια, Βιργινία, Μιροσλάβ, Ντούσαν και Νίκολας, η εγγονή του Βιολάντε, η μητέρα του Βικιορίγια και ο αδελφός του Ντράζεν, μέσα στη θλίψη τους, ανακοινώνουν τον άδικο και πρόωρο θάνατο του υποδειγματικού συζύγου, πατέρα, γιου και αδελφού τους, Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας, εξυπηρετικός και καλός με όλους. Πάλεψε γενναία ενάντια σε μια φρικτή ασθένεια. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που τον ακολούθησαν όλα αυτά τα χρόνια, με αγάπη και σεβασμό, ιδιαίτερα τους Dr. Φρανσέσκα Μπονιφάζι, Dr. Αντόνιο Κούρτι, Prof. Αλεσάντρο Ραμπάλντι και Dr. Λούκα Μαρκέτι. Ο Σίνισα θα είναι πάντα μαζί μας. Ζω με όλη την αγάπη που μας έδωσε».

πηγή: enwsi.gr