ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βραζιλία - Νότια Κορέα 4-1: Σάμπα, μαγεία και τώρα Κροατία!

Η Βραζιλία έπιασε τρομερή απόδοση, ισοπέδωσε τη Νότια Κορέα με 4-1 και πέρασε στα προημιτελικά, όπου θ' αντιμετωπίσει την Κροατία.

Αυτή η Βραζιλία με αστείρευτη ποιότητα πήγε στο Κατάρ για το έκτο αστέρι. Για να γίνει ξανά παγκόσμια πρωταθλήτρια έπειτα από 20 χρόνια.

Στην επιστροφή του Νεϊμάρ, η Βραζιλία έπιασε μαγική απόδοση και για ένα ημίχρονο έκανε ό,τι ήθελε τη Νότια Κορέα. Με γκολ των Βινίσιους, Νεϊμάρ, Ριτσάρλισον, Πακέτά διέλυσε τους Ασιάτες με 4-1 και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Μία μαγική εμφάνιση από τη Βραζιλία, μία δήλωση διεκδίκησης του τίτλου. Τώρα στον δρόμο της ομάδας του Τίτε στα προημιτελικά θα βρεθεί η Κροατία το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής.

Πάρτι με το «καλησπέρα»

Η Βραζιλία δεν είχε διάθεση να ζήσει ένα θρίλερ. Από το ξεκίνημα επέβαλε τους νόμους της και στο 7’ έγινε το 1-0. Ωραία ενέργεια ο Ραφίνια από δεξιά, γύρισε, η μπάλα έφτασε αριστερά εντός περιοχής στον Βινίσιους και αυτός με δεξί πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία.

Στο 10’ η Βραζιλία κέρδισε πέναλτι. Ο Ριτσάρλισον τσίμπησε τη μπάλα, ο Γου Γιονγκ χωρίς να τον βλέπει τον βρήκε και δόθηκε πέναλτι. Ο Νεϊμάρ ανέλαβε την εκτέλεση στο 13’ κι έκανε το 2-0.

Στο 17’ ο Χιτσάν έπιασε ωραίο δεξί σουτ εκτός περιοχής κι απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Άλισον.

Στο 26’ σουτ του Χιτσάν από πολύ μακριά, εύκολα μπλόκαρε ο Άλισον.

Στο 34’ Σουτ του Κασεμίρο ήταν άστοχο.

Χάθηκε η μπάλα και 4-0!

Η Βραζιλία είχε απελευθερωθεί και έκρυψε τη μπάλα από τους Ασιάτες, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 29’ ο Ριτσάρλισον έδωσε στον Μαρκίνιος, αυτός στον Τιάγκο Σίλβα, με τη μία στον Ριτσάρλισον κι αυτός από κοντά με πλασέ πέτυχε το 3-0.

Στο 36’ ο Νεϊμάρ έδωσε αριστερά στον Βινίσιους, αυτός έσκαψε μαγικά για τον Πακετά, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση εκτέλεσε για το 4-0!

Στο 45’ ο Ραφίνια πάσαρε στον Πακετά, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Σενγκ Γιου.

Στο 45’+4’ τετ α τετ ο Ριτσάρλισον με τον Σενγκ Γιου, ο οποίος απέκρουσε με το πόδι κι έσωσε το 5-0. Έτσι, έκλεισε ένα μαγικό πρώτο ημίχρονο για τη Σελεσάο.

Η Βραζιλία στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε φυσικά για να διαχειριστεί το σκορ και να κάνει και συντήρηση δυνάμεων. Στο 46’ πλασέ του Ραφίνια κόντραρε και κατέληξε στα χέρια του Σεϊνγκού.

Στο 47' ο Σον πήρε τη μπάλα από τον Μαρκίνιος και πλάσαρε, όμως, ο απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Άλισον.

Στο 54’ φοβερός συνδυασμός Πακετά, Ραφίνια, το αριστερό πλασέ του δεύτερου απέκρουσε ο Σενγκ Γιου.

Στο 62' πάλι ο Ραφίνια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σενγκ Γιου.

Στο 68' ο Άλισον κατέγραψε μία ακόμα απόκρουση στο ενεργητικό του.

Γκολάρα και 4-1

Στο 76' Νότια Κορέα βρήκε το γκολ της τιμής. Ο Σενγκ Χο από τα 30 μέτρα έπιασε ένα τρομερό αριστερό σουτ κι έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Άλισον για το 4-1.

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον (80' Εβέρτον), Ντανίλο (72' Μπρέμερ), Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μιλιτάο (63' Ντάλι Άλβες), Κασεμίρο, Πακετά, Νεϊμάρ (80' Ροντρίγκο), Ριτσάρλισον, Ραφίνια, Βινίσιους (72' Μαρτινέλι).

Νότια Κορέα (Πάουλο Μπέντο): Σενγκ Γιου, Ζιν Σού (46’ Τσόιλ), Μιν Γιάε, Μουν Χουάν, Γιουνγκ Βον, Γου Γιόνγκ (46’ Γουνχό), Ινμπεόμ (65' Σενγκ Χο), Λι (74΄ Κανγκ Ιν), Χιτσάν, Σον, Τσο (80' Ουί Τζο).

πηγή: onsports.gr