ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ματσάρα με ανατροπές και "μοιρασιά" για Καμερούν και Σερβία!

Σε έναν τρομερό αγώνα με πολλές ανατροπές, το Καμερούν και η Σερβία αλληλοεξουδετερώθηκαν (3-3) σε αναμέτρηση για τον 7ο όμιλο του Μουντιάλ 2022!

Το Καμερούν πήρε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, οι Σέρβοι έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν με 3-1, αλλά η ομάδα του Ρίγκομπερτ Σονγκ δεν κατέθεσε τα όπλα και πήρε τον βαθμό.

Η ομάδα της Αφρικής κοντράρεται με τη Βραζιλία στο φινάλε του ομίλου και οι Σέρβοι παίζουν με αντίπαλο την Ελβετία.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά το 10ο λεπτό. Ο Μίτροβιτς πέρασε τον Ενκουλού, σούταρε, αλλά η προσπάθειά του βρήκε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 16ο λεπτό ο Ενκουλού σούταρε, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Στο 17′ η Σερβία έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μίτροβιτς.

Στο 29′ ο Κούντε εκτέλεσε κόρνερ, ο Ενκουλού πήρε την κεφαλιά και ο Καστεγέτο, που πέρασε απαρατήρητος από την άμυνα της Σερβίας, έκανε το 1-0 για την ομάδα του Ρίγκομπερτ Σονγκ.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν αντίδραση, ενώ οι Αφρικανοί πίεζαν για ένα δεύτερο γκολ.

Στο 41ο λεπτό ο Κόστιτς γύρισε τη μπάλα, αλλά ο Καστεγέτο απομάκρυνε. Στο 43ο λεπτό η ομάδα του Σονγκ έχασε διπλή ευκαιρία και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Στοΐκοβιτς έκανε το 1-1.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου οι Σέρβοι έκαναν την ανατροπή με σουτ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έξω από την περιοχή.

Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάντιτς, ο Πάβλοβιτς πήρε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Επασί.

Η ομάδα του Στοΐκοβιτς μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53′ η άμυνα του Καμερούν πιάστηκε στον ύπνο, ο Ζίβκοβιτς πάσαρε στον ελεύθερο Μίτροβιτς που έκανε το 3-1 για τους Σέρβους.

Το Καμερούν δεν κατάθεσε τα όπλα. Στο 63ο λεπτό ο Αμπουμπακάρ βγήκε μόνος του, έσκαψε τη μπάλα και νίκησε τον Μιλίκοβιτς-Σάβιτς. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε, αλλά στη συνέχεια -μετά από εξέταση του VAR- μέτρησε κανονικά.

Στο 66′ η ομάδα του Ρίγκομπερτ Σονγκ ισοφάρισε. Οι τυπικά γηπεδούχοι βγήκαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση και ο Τσούπο-Μότινγκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Οι Σέρβοι έχασαν δύο διαδοχικές ευκαιρίες στο 76′ και το 78′, αλλά οι προσπάθειες του Μίτροβιτς και του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς κατέληξαν άουτ. Στο 84′ ο Κόστιτς γύρισε την μπάλα μέσα, αλλά δεν βρέθηκε συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο Μίτροβιτς υποδέχθηκε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή, αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ (Ριγκομπέρ Σονγκ): Επασί, Φαϊ, Καστελέτο, Ενκουλού, Τολό, Ανγκισά (81` Γκουέ), Κούντε (67` Οντούα), Ονγκλά (55` Αμπουμπακάρ), Μπεμό (81` Εν Κουντού), Εκαμπί (67` Μπασογκόγκ), Τσούπο-Μοτίνγκ.

ΣΕΡΒΙΑ (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς): Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς (78` Μπάμπιτς), Πάβλοβιτς (56` Στεφάν Μίτροβιτς), Ζίβκοβιτς (78` Ράντονιτς), Μαξίμοβιτς, Λούκιτς, Κόστιτς (92` Τζούριτσιτς), Τάντιτς, Σεργκέϊ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (79` Γκρούγιτς), Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

πηγή: filathlos.gr