ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επίτιμος δημότης Ηγουμενίτσας ο Χουάν Ραμόν Ρότσα

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ηγουμενίτσας αποφασίζει για την ανακήρυξη του Ρότσα σε επίτιμο δημότη της πόλης.

Η απόφαση της δημοτικής αρχής του Δήμου Ηγουμενίτσας να φέρει προς έγκριση στη συνεδρίαση της 30ής Νοεμβρίου, πρόταση για ανακήρυξη του Χουάν Ραμόν Ρότσα, ως επίτιμου δημότη Ηγουμενίτσας, έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τον Ελληνοαργεντίνο προπονητή του Θεσπρωτού, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια της ομάδας της Ηγουμενίτσας.

Ερωτηθείς σχετικά ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ανέφερε: Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να με προτείνει η δημοτική αρχή για να με ανακηρύξει επίτιμο δημότη του Δήμου Ηγουμενίτσας. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου γι’ αυτή την πρόταση. Η Ηγουμενίτσα είναι η πόλη που αγάπησα και ενώ ήρθα με αφορμή το ποδόσφαιρο, μου ‘έκλεψε’ την καρδιά και μένω πλέον μόνιμα. Η πόλη της Ηγουμενίτσας και η περιοχή είναι ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερα όμορφο μέρος της Ελλάδας και αρέσει πολύ σε όλη την οικογένειά μου».

Στον αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια (3.00 μ.μ. δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας) συνεχίστηκε σήμερα με μία προπόνηση. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Βασιλάκη που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

πηγή: sportsioannina.gr