ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SL2: Διπλό κορυφής για ΠΑΟΚ Β', νίκη για Μακεδονικό - Όλα τα αποτελέσματα

Ο ΠΑΟΚ Β' πήρε το διπλό κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, επικρατώντας 2-1 στην 3η αγωνιστική της Super League 2. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπράντονιτς, που πέτυχε και τα δύο γκολ, ο Δικέφαλος συνέχισε με νίκη στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 9' όταν ο Καλαϊτζίδης σέντραρε από τα αριστερά, ο Εσούμα έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Ταλιχμανίδης σταμάτησε τον Αφρικανό, με την μπάλα να χτυπάει και στο δοκάρι και τον Μιχαηλίδη να απομακρύνει σε πλάγιο άουτ.

Στο 36′ ο Απόλλωνας είχα ακόμα μία τεράστια ευκαιρία να βρει δίχτυα, με τον Αμπουντού να μπαίνει από τα δεξιά, να μοιράζει στον Κωστίκα, ο οποίος πλάσαρε από το ύψος της μικρής περιοχής. Ο Ταλιχμανίδη όμως πραγματοποίησε μία ακόμα σωτήρια επέμβαση με τα πόδια, παραχωρώντας κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα, ο ΠΑΟΚ απάντησε με τον Μπράντονιτς, ο οποίος έκανε σπουδαία κούρσα από την αριστερή πλευρά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το 0-1, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του Πίτκα.

Ο Δικέφαλος κλείδωσε τη νίκη στο δεύτερο μέρος, πάλι με το γκολ του Μπράντονιτς. Έπειτα από ασίστ του Πανίδη, ο Βόσνιος πλάσαρε από το ύψος της μικρής περιοχής, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Πάθι, Μουμίν, Φράγκος, Καλαϊτζίδης (46' Λαμπίρης), Αμπουντού, Κωστίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης (76' Δαλιανόπουλος), Εσάλο, Εσούμα.

ΠΑΟΚ Β': Ταλιχμανίδης, Μορικέλι, Μιχαηλίδης (53' Γιαξής), Κιτσάκης, Τσοπούρογλου, Δαρέλας, Γρόσδης (63' Νινούα), Μπράντονιτς (72' Τζίμας), Σπυράκος (46' Σμυρλής), Χατζηστραβός (46' Μελετίδης), Σπυρίδης.

Μακεδονικός - Θεσπρωτός 2-0

Ο Μακεδονικός "καθάρισε" το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό μέσα σε τρία λεπτά. Οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς γκολ στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν στο δεύτερο μέρος δυναμικά. Το 1-0 έκανε στο 60' ο Μιλισάβλιεβιτς για να έρθει τρία λεπτά μετά ο Σιμόνι και να κάνει το 2-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πανσερραϊκός - Ηρακλής 0-2 (25', 53' Γιουμπιτάνα)

ΑΕΛ - Νίκη 1-0 (37' Όγκμποε)

Απόλλων Πόντου - ΠΑΟΚ Β' 1-2 (37′ , 55′ Μπράντονιτς)

Βέροια - Απόλλων Λάρισας 1-2 ( 60′ Ιωάννου / 16′, 83′ Ζαχαράκης)

Μακεδονικός - Θεσπρωτός 2-0 (60′ Μιλισάβλιεβιτς, 63′ Σιμόνι)

21/11 15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής Λάρισας

21/11 15:00 Παναθηναϊκός Β' - Αλμωπός

Ρεπό: Διαγόρας

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρασκευή (18/11)

Καλαμάτα - Παναχαϊκή 0-0

Σάββατο (19/11)

ΠΑΟ Ρουφ - Κηφισιά (Αναβλήθηκε)

Κυριακή (20/11)

Αιγάλεω - ΑΕΚ Β' 1-1

Ηλιούπολη - Ηρόδοτος 3-0

Επισκοπή - Χανιά 0-2

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός Β' (Αναβλήθηκε)

Δευτέρα (21/11)

Καλλιθέα - Ιεράπετρα (15:15)

filathlos.gr