ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στη Βέροια ο αγώνας Απόλλων Πόντου - Διαγόρας Ρόδου!

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της πρεμιέρας της SL2 μεταξύ Απόλλωνα Πόντου και Διαγόρα, όπως αναφέρει το pamebala.gr!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Δυστυχώς η εξορία για τον Απόλλων Πόντου συνεχίζεται και στην φετινή ποδοσφαιρική χρονιά , με την διοίκηση Μπαλτίδη να βάζει συνεχόμενα εμπόδια στην έδρα που θα αγωνιστεί η ομάδα της Καλαμαριάς.

Η πρώτη αγωνιστική είναι πλέον γεγονός και η ομάδα που πέρασε στους 16 του κυπέλλου Ελλάδος περιφέρεται από γήπεδο σε γήπεδο , αναζητώντας έδρα για να αγωνιστεί!

Η Καλαμαριά πλέον αποτελεί επίσημα...  ποντιακό ανέκδοτο με τους έλληνες φιλάθλους να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός πως ο ιστορικός Απόλλων Πόντου δεν μπορεί να αγωνιστεί στο γήπεδό του!

Φυσικά η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην διοίκηση Μπαλτίδη που είναι η πρώτη διοίκηση που από την "γέννηση" του συλλόγου έκλεισε τις πόρτες στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Κατ' επέκταση και σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργανώτριας που θα βγει από ώρα σε ώρα οι Πόντιοι στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αγωνιστούν στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας ως γηπεδούχοι με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου!