ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έκπληξη στον Πανθρακικό με πρώην παίκτη της ΒΕΡΟΙΑΣ

Στην γενέτειρά του επέστρεψε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ Θανάσης Ντίνας, για να αγωνιστεί στην ομάδα του Πανθρακικού και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κομοτηναίο ποδοσφαιριστή Θανάση Ντίνα.

Ο Θανάσης, πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έβγαλε η περιοχή μας, έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες της Ξάνθης, της Ζακύνθου, της Παναχαϊκής, του Παναθηναϊκού, του Πλατανιά, των Τρικάλων, του ΟΦΗ, της Βέροιας και του Πιερικού.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός τον Νοέμβριο του 2014 κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ελλάδας εν όψει των αγώνων εναντίον των Νήσων Φερόε (για τα προκριματικά του Euro 2016) και της Σερβίας (φιλικός), χωρίς να αγωνιστεί. Ενώ την αγωνιστική περίοδο 2011-12 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Football League, στις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΣΑΤ.

Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και πολλές όμορφες «Πανθρακικές» στιγμές.