ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τίτλοι τέλους για Καραϊσκάκη Άρτας!

Έπειτα από 10 χρόνια παρουσίας στα Πανελλήνια Ερασιτεχνικά και Επαγγελματικά Πρωταθλήματα, πέντε σε Γ’ και Δ΄ Εθνική και άλλα τόσα σε Super League 2 και Football League, ο Καραϊσκάκης όπως όλα δείχνουν φέτος δεν θα αγωνιστεί σε καμία κατηγορία!

Και αυτό γιατί η διοίκηση που ανέλαβε να τρέξει την ομάδα, αδυνατεί τελικά να την κατεβάσει στη Γ’ Εθνική, ενώ η περίπτωση να αγωνιστεί έστω στο τοπικό πρωτάθλημα πλέον δεν είναι εφικτή.

Μπορεί η διοίκηση βέβαια να μην έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, με την οποία να εξηγεί και αναλυτικά τους λόγους για την απόφαση η ομάδα να διαλυθεί, όμως το παραπάνω δεν φαίνεται να δέχεται αμφισβήτησης, αφού η προετοιμασία της ομάδας διήρκεσε μόλις μία εβδομάδα, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα οι προπονήσεις σταμάτησαν, ενώ οι παίχτες που είχαν ανακοινωθεί από την ομάδα, αυτό το Σαββατοκύριακο αγωνίζονται σε φιλικές αναμετρήσεις με άλλες ομάδες που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί τεράστιο πλήγμα για το αρτινό ποδόσφαιρο, το οποίο μετά από πολλά χρόνια δεν θα έχει εκπρόσωπο σε κανένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

artagoal.gr