Καλλιθέα: Αγωνίστηκε με μαύρη φανέλα και νέο σήμα στη Βέροια - Έξαλλος ο Ερασιτέχνης!

Η Καλλιθέα εμφανίστηκε στο φιλικό κόντρα στη Βέροια με μαύρη φανέλα και άλλο σήμα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Ερασιτέχνη.

Στα άκρα βρίσκονται οι σχέσεις της ΠΑΕ Καλλιθέας με τον Ερασιτέχνη. Η αθηναϊκή ομάδα αγωνίστηκε στο φιλικό προετοιμασίας με τη Βέροια την Κυριακή (21/8) με μαύρη φανέλα και εντελώς διαφορετικό σήμα, προκαλώντας αντιδράσεις.

Δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε το χρώμα στη φανέλα, αλλά ούτε και το ΑΚ που είχε περίοπτη θέση στην εμφάνιση και ουσιαστικά αποτελεί την πρόταση της ΠΑΕ για την αλλαγή ονομασία.

Η Καλλιθέα κόντρα στους Ημαθιώτες παρουσιάστηκε ως Athens Kallithea, γεγονός που σχολιάστηκε με έντονο και δηκτικό τρόπο από τον Ερασιτέχνη. «Σας ΚΑΛΟΥΜΕ ν’ αναθεωρήσετε τη στάση σας για να αποφευχθούν δικαστικές και διοικητικές διαδικασίες», ήταν η σχετική σύσταση που έγινε μέσω ανακοίνωσης και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές είναι στα χαρακώματα...

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Με θλίψη παρακολουθήσαμε τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα της 21/08/2022 μεταξύ της ΠΑΕ Βέροια και της ΠΑΕ Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και η ομάδα της πόλης μας, ιδρυτικός μέτοχος της οποίας είναι ο Σύλλογός μας, χρησιμοποίησε εμφάνιση που δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την 56χρονη (μόλις πρόσφατα , στις 18/08 γιορτάσαμε την γενέθλια ημέρας ίδρυσής μας) ιστορική διαδρομή της, με τα χρώματα και το σήμα της (εμφανίσθηκε με μαύρη εμφάνιση αντί της γνωστής στο πανελλήνιο κυανόλευκης καθώς και με ακατάληπτα σήματα, χωρίς οποιαδήποτε αναφορά στο πασίγνωστο και ιστορικό της σήμα με τα πέντε κόκκινα αστέρια).

Με την παρούσα εκφράζουμε την εντονότατη διαμαρτυρία μας για την ενέργειά σας αυτή, η οποία όχι μόνο παραβιάζει τις ισχύουσες διατάξεις, όχι μόνο παραβιάζει το καταστατικό της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας που έχετε ταχθεί να τηρείτε, αλλά προκαλεί και τη νοημοσύνη μας και το φίλαθλο κοινό της πόλης μας.

Σε εκδήλωση της ύστατης προσπάθειάς μας ν’ αποφευχθούν δικαστικές και διοικητικές διαδικασίες που μόνο δυσμενείς συνέπειες θα έχουν για την ομάδα μας, σας ΚΑΛΟΥΜΕ ν’ αναθεωρήσετε τη στάση σας, ν’ απόσχετε από κάθε ενέργεια που άμεσα ή έμμεσα προσβάλει την ιστορία της ομάδας μας, τους φιλάθλους της και την πόλη μας και ν’ αντιληφθείτε επιτέλους ότι τετελεσμένα και αυθαιρεσίες δεν θα γίνουν αποδεκτά.

πηγή: onsports.gr 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...