ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FIFPro: «Μην υπογράφετε στη SL2»!

Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαιριστών συνιστά στα μέλη της να μην επιλέγουν τη Super League 2 για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Η παγκόσμια πρωτιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γνωστή. Σύμφωνα με τη FIFPro, η χώρα μας τα δύο τελευταία χρόνια είναι πρώτη σε αριθμό ποδοσφαιριστών που επιδιώκουν να λάβουν μέρος των οφειλομένων από το Ταμείο Προστασίας Παικτών της FIFA. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών εξέδωσε οδηγία και καλεί τα μέλη της να μην υπογράψουν σε ομάδες επτά πρωταθλημάτων μεταξύ των οποίων και η Super League 2!

Υπενθυμίζεται ότι η αναδιάρθρωση Αυγενάκη τριπλασίασε τα μέλη της κατηγορίας και τα έσοδα συρρικνώθηκαν, με αποτέλεσμα κάθε ΠΑΕ ζήτημα να έχει λάβει ως τώρα 50 χιλιάδες ευρώ... Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Η FIFPro εκδίδει σήμερα προειδοποίηση μεταγραφών και συμβουλεύει τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να μην υπογράψουν για συλλόγους στην Αλγερία, την Κίνα, την Ελλάδα (Super League 2), τη Λιβύη, τη Ρουμανία, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία λόγω συστηματικών και εκτεταμένων παραβιάσεων συμβολαίων σε αυτές τις χώρες. Στη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας οι σύλλογοι συχνά βάζουν λουκέτο χωρίς να πληρώσουν τα χρέη τους...».

πηγη: flnews.gr