ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αίτημα για αύξηση των ομάδων της Super League!

Η Λαμία έστειλε αίτημα για άμεση αύξηση των ομάδων σε 16, να μην γίνει το μπαράζ, να σωθεί ο Απόλλων Σμύρνης και να ανέβει απευθείας η Βέροια! Ο Βόλος με ειρωνικο ύφος αντιπρότεινε να γίνουν 20!

Είναι πάντως κρίμα τα Δ.Σ. της Super League να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών! Τέτοιες «παραστάσεις» και ατάκες που «πέφτουν» σε κάθε Διοικητικό Συμβούλιο, είτε δια ζώσης, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, είναι κρίμα να έχουν κοινό!

Τα μέλη της Super League που ψάχνουν τρόπους να αυξήσουν τα έσοδα τους, είτε από τηλεοπτικά συμβόλαια, είτε από ποσοστά του στοιχήματος, ίσως θα έπρεπε να εξετάσουν και το ενδεχόμενο για… pay per view για κάθε Διοικητικό συμβούλιο της λίγκας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime και ενώ για τις 15.30 είχε προγραμματιστεί Δ.Σ. για επικύρωση της βαθμολογίας των play out, η Λαμία έστειλε το πρωί της Δευτέρας (6/6) αίτημα προς συζήτηση την αύξηση των ομάδων σε 16 από την τρέχουσα αγωνιστικη περίοδο (2022-23)!

Στην εσωτερική αλληλογραφία «εσκασε» και πρόταση – απάντηση του ΝΠΣ Βόλος. Ο Αχιλλέας Μπέος αντιπρότεινε να γίνουν οι ομάδες 20 (!) και όχι 14, για να «γελάει μαζί μας όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά όλη η Ευρώπη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε!

Τελικά, η Λαμία μετά τις έντονες αντιδράσεις, απέσυρε το αίτημα για να γίνουν 16 ομάδες της Super League.