ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Super League 1: Στο «κενό» η ένσταση του Απόλλωνα για Μπαράλες

Απορρίφθηκε η ένσταση του Απόλλωνα Σμύρνης περί αντικανονικής συμμετοχής του Χερόνιμο Μπαράλες στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι αξιοσημείωτο, μάλιστα, ότι η αθηναϊκή ΠΑΕ δεν εκπροσωπήθηκε καν στην εκδίκαση της υπόθεσης για να υπερασπιστεί την ένστασή της!

Από εκεί και πέρα, με πρόστιμο 30.500 ευρώ για το ντέρμπι των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό και επιπλέον 12.000 ευρώ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Super League 1 η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στις τελευταίες υποθέσεις που εκδικάστηκαν για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμα 10.500 ευρώ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και 7.500 ευρώ για το ματς με τον Άρη, ενώ οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης θα κληθούν να πληρώσουν 14.000 ευρώ για το ματς με την ΑΕΚ και 5.000 ευρώ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Απαλλάχθηκαν, πάντως, για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ επιβλήθηκαν πρόστιμα 14.000 ευρώ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και 6.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 11.000 ευρώ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ από 2.000 ευρώ θα πληρώσουν ο ΠΑΣ (για το ματς με τον Άρη) και η Λαμία (για τον αγώνα των πλέι άουτ με τον Ατρόμητο).

filathlos.gr