ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οργισμένη απάντηση Πανσερραϊκού: «Ποτέ δεν ζητήσαμε βαθμούς και θέσεις που δεν αξίζαμε»

Ο Πανσερραϊκός απάντησε στις καταγγελίες του Άλεξ Χαντιτάγκι της Καβάλας.

Απαράδεκτα και ανήθικα χαρακτήρισε ο Πανσερραϊκός τα όσα δήλωσε ο Άλεξ Χαντιτάγκι, για απόπειρα επηρεασμού παικτών της Καβάλας από την πλευρά των Σερραίων. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τόνισε ότι ο εισαγγελέας και η Επιτροπή Δεοντολογίας θα δώσουν τις απαντήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι απαράδεκτες και ανήθικες σημερινές (02/05) δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Α.Ο Καβάλας, δεν δικαιολογούν τον υποβιβασμό της ομάδας του, αντίθετα τον εκθέτουν στον φίλαθλο κόσμο όλης της Ελλάδας. Διότι, χωρίς κανένα δικαίωμα και χωρίς κανένα υπόβαθρο, με αυτές τις δημόσιες δηλώσεις, σπιλώνει συνειδήσεις και προσβάλει προσωπικότητες και ιστορικούς συλλόγους. Αντί να απολογηθεί για τη χθεσινή ήττα της ομάδας του από την Βέροια, την ισοπαλία της Τετάρτης(24/04) εντός έδρας με τον Ηρακλή και την πεντακάθαρή ήττα της από τον Πανσερραϊκό με 2-0, την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική(17/04), αυτός ψάχνει, ετεροχρονισμένα, για… αποδιοπομπαίους τράγους με χονδροειδή ψέματα.

Θα κληθεί όμως σύντομα στον Εισαγγελέα, στα αρμόδια δικαστήρια και στην Επιτροπή Δεοντολογίας Ποδοσφαίρου προκειμένου να λογοδοτήσει για αυτές τις δηλώσεις του. Μήπως και αποκτήσει επίγνωση ότι φιλοξενείται σε μια χώρα που διακατέχεται από νόμους και ηθική! Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ποτέ δεν ζήτησε βαθμούς και θέσεις που δεν άξιζε, γιατί ο ίδιος πρωτίστως σέβεται τους θεσμούς και την ιστορία του και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν, όποιος κι αν είναι αυτός, να τον σπιλώσει και να τον αμφισβητήσει».

onsports.gr