ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το πανόραμα της 27ης αγωνιστικής της Super League 2

Δυνατά παιχνίδια περιλάμβανε η εμβόλιμη 27η αγωνιστική της Super League 2.

Στον Α’ Όμιλο, η Βέροια πήρε ακόμη ένα «τρίποντο», καθώς επικράτησε 3-1 του Ηρακλή, με τον Πασά να σημειώνει δύο γκολ και να φτάνει τα 23 φέτος.

Η ΑΕΛ όμως έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη της ανόδου, καθώς έχασε στα Πηγάδια 2-0 από την Ξάνθη. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Γκόμεθ και Διαμαντόπουλος, με τους «βυσσινί» να χάνουν κάποιες ευκαιρίες με τον Όγκμποε.

Ο Θεσπρωτός επικράτησε 2-0 του ΑΟ Τρίκαλα, ενώ ο Απόλλων Πόντου πήρε νέα σπουδαία νίκη επί του Πανσερραϊκού. Ο Πιερικός πήρε τη νίκη με 3-2 σε συγκλονιστικό ματς κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στην Αριδαία, Αλμωπός και Ολυμπιακός Βόλου «κόλλησαν» στο 0-0, ενώ Καβάλα και ΠΑΟΚ Β αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και τρία δοκάρια.

Στον Β’ Όμιλο, η Καλαμάτα ξέσπασε κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας με 4-0, παρά την τιμωρία της. Οι Φελίπε στο 20’, Τάτος με πέναλτι στο 25’, Γρίβας στο 29’ και Λουκίνας στο 50’ πέτυχαν τα γκολ και δεν άφησαν περιθώρια στον ΟΦΙ, που έπαιζε από το 25’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοντοέ.

Ο Λεβαδειακός συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του, καθώς διέλυσε με 4-0 τη Ρόδο των πολλών προβλημάτων και της έλλειψης τερματοφύλακα. Δύο γκολ πέτυχε ο Πολέτο και από Νίλι και Μουτίνιο.

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Κηφισιά, καθώς επικράτησε 1-0 του Αιγάλεω, ενώ η Επισκοπή νίκησε 1-0 τον Ηρόδοτο.

Στην Άρτα, τα Χανιά επικράτησαν 2-1 του Καραϊσκάκη. Ο Βασιλόγιαννης άνοιξε το σκορ για τους Χανιώτες, αλλά ο Ντοναλντόνι ισοφάρισε. Στο 81’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δεύτερο γκολ, μετά από ωραία ενέργεια του Παράνο και πλασέ του Κολλά.

Ο Παναθηναϊκός Β έμεινε στο 1-1 με την ουραγό Ζάκυνθο, σε ένα παιχνίδι με φάσεις και ρυθμό. Οι νησιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Οντόνι, αλλά οι «πράσινοι» ισοφάρισαν με τέρμα του Κούτσια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α’ Όμιλος

Βέροια-Ηρακλής 3-1
Αλμωπός Αριδαίας-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Καβάλα-ΠΑΟΚ Β 1-1
Θεσπρωτός-Τρίκαλα 2-0
Πιερικός-Απόλλων Λάρισας 3-2
Απόλλων Πόντου-Πανσερραϊκός 1-0
15:30 Ξάνθη-ΑΕΛ EΡT3

Β’ Όμιλος

Καλαμάτα-ΟΦ Ιεράπετρας 4-0
Καραϊσκάκης-Χανιά 1-2
Παναθηναϊκός Β-Ζάκυνθος 1-1
Κηφισιά-Αιγάλεω 1-0
Ρόδος-Λεβαδειακός 0-4
Επισκοπή-Ηρόδοτος 1-0
Εργοτέλης-Διαγόρας Ρόδου 0-1

Πηγή: onsports.gr