ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πανηγυρίζουν την άνοδο οι Veria Ladies!

Την άνοδό τους στην Β' Εθνική κατηγορία πανηγυρίζουν οι Veria Ladies!

Τα κορίτσια της Βέροιας νίκησαν στο ντέρμπι με 2-0 τον δεύτερο της βαθμολογίας Απειρωτάν Ανατολής, την Κυριακή (27/3) στο γήπεδο της Νικομήδειας και εξασφάλισαν την πρώτη προνομιούχο θέση, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Μυλωνά άνοιξε στο 34' η Μουρατίδου με κοντινή κεφαλιά, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 74' η Μπουντάνι με όμορφο σουτ, λίγα λεπτά μετά την είσοδό της ως αλλαγή στον αγώνα!

Άψογη η διαιτησία του Γιώργου Λαμπρίδη, όπως και οι υποδείξεις των βοηθών Κυριάκου Παρούτογλου και Μαρίας Σιώνη. Άπαντες του συνδέσμου Πέλλας.

VERIA LADIES (Μυλωνάς Γ.): Χαραλαμπίδου, Τσαγκαλίδου, Σταφυλίδου Π., Κανδύλα, Σεϊτανίδου, Μαργαρίτη, Μανωλοπούλου, Μουρατίδου, Πετράκη, Σταφυλίδου Γ., Βασιλείου (αρχική ενδεκάδα), Λιλιοπούλου, Αραμπατζή, Μίλη, Μπουντάνι, Δημητριάδου, Τσαχουρίδου, Ελευθεριάδου.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Αντώνογλου Η.): Καλαμπακιώτη, Πριλίγκου, Σπηλιά Αν., Τσαρή, Μητρογιώργου, Σπηλιά Αντ., Φώτη, Μπολιεράκη, Ντότη, Μπούρη, Καϊτατζή (αρχική ενδεκάδα), Καρλέτσα, Μαργιόλα, Τσαπραλή.