ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο 90φεύγα λυτρώθηκε και πάλι η ΑΕΛ!

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΛ κόντρα στον Πιερικό με γκολ που πέτυχε στο 94' ο Όγκμποε στην 26η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2 καταφέρνοντας έτσι να μείνει στο -8 από την πρώτη Βέροια. Νίκη «σωτηρίας» πήρε η Καβάλα στον Βόλο απέναντι στον Ολυμπιακό με 1-0.

Η ΑΕΛ τα χρειάστηκε, αλλά τελικά μπόρεσε και κέρδισε με 1-0 τον Πιερικό στο «Αλκαζάρ» με τον Όγκμποε να είναι ο «από μηχανής Θεός», αφού σκόραρε στο 94ο λεπτό, αποφεύγοντας έτσι μία γκέλα που θα την έφερνε στους 10 βαθμούς πίσω από την πρώτη Βέροια και θα περιόριζε έτσι αρκετά τις ελπίδες της για την άνοδο.

Η Καβάλα πήρε τεράστια νίκη στον Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό στο ντέρμπι των ουραγών, αφού επικράτησε με 2-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Πάτρικ Έμπερτ στο 55' και Οκάν Σουλεϊμάν στο 90+3'. Οι «Αργοναύτες» παρέμειναν τελευταίοι με 19 βαθμούς παρά το τρίποντο, ωστόσο έφτασαν στους πέντε βαθμούς από την έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Βολιώτες παρέμειναν προτελευταίοι με 20 βαθμούς.

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε σημαντική νίκη απέναντι στην 3η Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-1. Ο Ρουίζ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 12ο λεπτό ενώ ο Νούσιος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 55ο λεπτό, με τον Μπαντιμπανγκά να σκοράρει για την Καρδίτσα και να διαμορφώνει το τελικό 2-1. Η νίκη αυτή βοήθησε την ομάδα της Λάρισας να αποσπαστεί 5 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο ΠΑΟΚ Β' έμεινε στην «λευκή» ισοπαλία (0-0) μέσα στην έδρα του απέναντι στον Θεσπρωτό του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός Β' - Απόλλων Πόντου.

Πηγή: sportday.gr