ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Προσφεύγει στο CAS η Καλαμάτα

Ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους από τη μεσσηνιακή ομάδα μετά τη δικαίωση του Λεβαδειακού στην Εφέσεων.

Η μεσσηνιακή ομάδα μηδενίστηκε και της αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί για ληγμένες κάρτες υγείας στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Η ΠΑΕ, λοιπόν, προανήγγειλε προσφυγή στο CAS και υποστήριξε ότι «τίποτα δεν τελείωσε». Η ανακοίνωσή της μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε δει τα πάντα!!! Καμμία έκπληξη λοιπόν για το "Μαύρο" στην Καλαμάτα από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ... Εξάλλου η περιρρέουσα ατμόσφαιρα το ... διατυμπάνιζε. "Δεν έχετε τύχη. Ο Λεβαδειακός θα κερδίσει την έφεση". Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις το θαύμα έγινε! Η ομάδα της Βοιωτίας δικαιώθηκε λίγες μέρες πριν την αναμέτρησή μας στη Ζάκυνθο, όπου με διπλό θα ήμασταν συγκάτοικοι...όχι στην τρέλα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά στη βαθμολογία!!!

Συγχαρητήρια λοιπόν σ' αυτούς που ανέτρεψαν την Πρωτοβάθμια απόφαση. Άλλοι δικαστές. Άλλοι νόμοι. Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Κύριοι, Εσείς που ασχολείστε με το ποδόσφαιρο, Παράγοντες, Προπονητές και ποδοσφαιριστές, η υπόθεση έχει ψωμί ακόμα... Κάντε υπομονή μέχρι να αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα στο εξωτερικό. Τίποτα δεν τελείωσε!!!

ΥΓ. Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω η Θρησκεία και του Βοτανικού ο... μάγκας και ο σφάζων με το.. μπαμπάκι = CAS!!!».

flnews.gr