ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μεγάλα ματς στους «8» του Champions League - Ο δρόμος μέχρι τον τελικό!

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια των προημιτελικών του Champions League, αλλά κι ο δρόμος που έχουν να ακολουθήσουν οι οκτώ ομάδες μέχρι τον μεγάλο τελικό, όπως προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε στη Νιόν της Ελβετίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα κληρώθηκε με την Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε, η οποία καλείται να αποκλείσει και τη δεύτερη ομάδα του Μάντσεστερ.

Η Μπάγερν Μονάχου θα συγκρουστεί με τη Βιγιαρεάλ, ενώ η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα. Τα δύο τελευταία ζευγάρια έχουν ξεκάθαρα φαβορί τους Γερμανούς και τους Άγγλους.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης
Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης
Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου
Μπενφίκα – Λίβερπουλ

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα σε Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης

Μπενφίκα – Λίβερπουλ κόντρα σε Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου 

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 12 και 13 του μήνα. Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 26 και 27 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 3 και 4 Μαΐου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 28 Μαΐου.

Ο τελικός θα διεξαχθεί φέτος στο “Σταντ ντε Φρανς”, ύστερα απ’ την απόφαση της UEFA να τον μετακινήσει από την “Γκάζπρομ Αρένα” της Αγίας Πετρούπολης.

Πηγή: filathlos.gr