ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αίτημα 2+1 εισιτηρίων ανόδου

Η Super League 2 θέλει να εκκινήσει τη νέα σεζόν στα μέσα Σεπτεμβρίου χωρίς αναπλήρωση κενών. «Όχι» στους ξένους διαιτητές.

Η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και η εκλογή εκπροσώπων για την ΓΣ της ΕΠΟ δεν ήταν τα μοναδικά θέματα που συζητήθηκαν στο ΔΣ της Super League 2 την Τρίτη (15/03). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, κουβέντα έγινε για την προσεχή σεζόν και συγκεκριμένα για τα εισιτήρια ανόδου και για την αναπλήρωση κενών.

Τα μέλη της λίγκας συμφώνησαν ομόφωνα, ώστε στην προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου να κατατεθεί το αίτημα για 2+1 εισιτήρια ανόδου. Εξάλλου, το 1+1 εισιτήριο σε πρωτάθλημα 34 ομάδων είναι πέρα ως πέρα άδικο και δεν υπάρχει σε καμία άλλη διοργάνωση.

Η άλλη πρόταση που θα κατατεθεί είναι το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 να εκκινήσει μέσα Σεπτεμβρίου και να μην υπάρχει αναπλήρωση κενών από επιλαχούσες ομάδες της Γ' Εθνικής, εάν κάποια ή κάποιες από τις 4 που δικαιούνται προβιβασμού δεν πληρούν τις προϋποθέσεις! Έτσι, θα αποφευχθεί το μπάχαλο του περσινού καλοκαιριού.

Σε ό,τι αφορά στον Μάρκ Κλάτενμπεργκ και την απόφασή του να ορίσει ξένους διαιτητές στο παιχνίδι Βέροια - ΑΕΛ, τονίστηκε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται στον κανονισμών διαιτητών (άρθρο 35 παρ.5) και ο ορισμός ήταν μη νόμιμος. Για τον λόγο αυτό εστάλη επιστολή στην ΕΠΟ στην οποία η Super League 2 τονίζει ότι δεν επιθυμεί ξένους λόγω εξοδολογίου. Σημειώνεται ότι η Βέροια ακόμα δεν γνωρίζει πόσο θα τις κοστίσουν οι ορισμοί των Κροατών στον αγώνα με τους Βυσσινί.

flnews.gr