ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέα δίωξη στην ΑΕΛ

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Νέα πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα εναντίον των "βυσσίνί". Η δίωξη αφορά σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕ Λάρισας για δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις (αγώνας 21η αγωνιστικής SL2 Πανσερραϊκός -ΑΕΛ 27/02/2022)».

Η ανακοίνωση που είχε βγάλει η ΑΕΛ, μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό: «Πριν από λίγη ώρα πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι μία ανακοίνωση της Διοικήσεως της ΠΑΕ Πανσερραϊκός περί δήθεν φοβισμένων διαιτητών, οι οποίοι δήθεν αδίκησαν τον Πανσερραϊκό και ψάχνουμε να βρούμε σε ποιά φάση. Ευτυχώς το παιχνίδι το έδειξε η ΕΡΤ3.

Πηγή: Liganews.gr 

Το παιχνίδι ήταν ένας 90λεπτος μονόλογος, όπου αν έμπαινε στο 39ο λεπτό το γκολ του Όγκμποε που ”κόλλησε” πάνω στη γραμμή στη λάσπη και αν αξιοποιούσαμε τις μισές από τις τελικές που είχαμε ο δείκτης του σκορ έπρεπε να ξεπεράσει το 5-0, αφού η διαφορά της ομάδας μας από τις άλλες ομάδες του ομίλου είναι τεράστια και το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι καταπληκτικό και το απολαμβάνουν όχι μόνο οι δικοί μας οπαδοί αλλά όλοι οι οπαδοί της Ελλάδας.

Αν κάποιοι πρέπει να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του διαιτητού, γιατί οι βοηθοί ήταν άψογοι, είναι η ΑΕΛ, αφού στο πρώτο ημίχρονο δεν μας έδωσε πέναλτι στον Όγκμποε και αποβολή του στόπερ του Πανσερραϊκού όταν το σκορ ήταν 0-0, και στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδωσε τουλάχιστον δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτες του Πανσερραϊκού, οι οποίοι έπρεπε να αποβληθούν τουλάχιστον 4 φορές.

Aξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι 95 λεπτά ο τερματοφύλακάς μας δεν ακούμπησε τη μπάλα και δεν έκανε καμία απόκρουση. Φαίνεται ότι κάποιος κοροϊδεύει τη Διοίκηση του Πανσερραϊκού που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο γι΄αυτό και ο Πανσερραϊκός που έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και κινδυνεύει με υποβιβασμό, που του ευχόμαστε να αποφύγει».