ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ούτε στην Κέρκυρα σταμάτησε το... express των Veria Ladies!

Η ομάδα του Γιώργου Μυλωνά συνέχισε το κρεσέντο της και στο όμορφο νησί του Ιονίου, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με σκορ 2-1.

Αυτή ήταν η 5η νίκη σε έξι ματς για τα κορίτσια της Βέροιας, που υπό τις οδηγίες του master κόουτς Μυλωνά, αύξησαν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους τέσσερις βαθμούς.

Στο 25ο λεπτό, η Βεροιώτικη ομάδα βρέθηκε κοντά στο πρώτο γκολ αλλά η Σταφυλίδου αστόχησε στο πέναλτι. Έξι λεπτά όμως μετά, η Τσαγκαλίδου εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ και έδωσε το προβάδισμα στη Βέροια.

Μάλιστα η ίδια πέτυχε και δεύτερο γκολ με πανομοιότυπο τρόπο, αυτή τη φορά στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 66ο λεπτό. Στο 87' οι γηπεδούχες μείωσαν το σκορ με την Αρβανιτάκη (1-2), το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο ρέφερι της αναμέτρησης σφύριξε τη λήξη στο 99΄!

* Στη φωτογραφία η αφιέρωση των κοριτσιών στην Παρασκευή Σταφυλίδου, που στάθηκε άτυχη με τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι.

Η σύνθεση της Βέροιας: Χαραλαμπίδου, Τσαγκαλίδου, Κανδύλα, Λιλιοπούλου, Βασιλείου (80' Δημητριάδου), Μανωλοπούλου, Μαργαρίτη, Σεϊτανίδου (46' Μπουντάνι), Πετράκη, Μουρατίδου, Σταφυλίδου Γ. (68' Μίλη).

Η βαθμολογία

1. Veria Ladies 15

2. Απειρωτάν Ανατολής 11

3. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 9

4. Κεραυνός Θεσπρωτικού 8

5. Κέρκυρα 7

6. ΠΑΟ Κοίλων 1