Ανακοινώθηκε το sold out!

Κατάμεστο θα είναι το βράδυ της Παρασκευής το «Γ. Καραϊσκάκης», με την ΕΠΟ να ανακοινώνει την εξάντληση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Ρουμανία.

Διεθνείς και Φερνάντο Σάντος ζήτησαν τη συμπαράσταση του κόσμου προκειμένου η «γαλανόλευκη» να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η επιθυμία τους λοιπόν γίνεται πραγματικότητα, καθώς η ομοσπονδία ανακοίνωσε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής ότι τα «μαγικά χαρτάκια» του πρώτου αγώνα μπαράζ έχουν εξαντληθεί. Αναλυτικά:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί τους φιλάθλους της Εθνικής Ομάδας για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα των διεθνών μας για υποστήριξη στον αποψινό αγώνα με την Ρουμανία. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν πριν από λίγη ώρα και το βράδυ το γήπεδο θα είναι γαλανόλευκο.

Φίλες και φίλοι της Εθνικής μας, που θα μεταβούν στο γήπεδο απ όλα τα σημεία της χώρας, θα γεμίσουν το «Γ. Καραϊσκάκης» και θα συμπαρασταθούν στους ποδοσφαιριστές μας με όλη την ένταση της φωνής τους και όλη τη δύναμη της ψυχής τους. Η καρδιά όλης της Ελλάδας χτυπάει στο ρυθμό της Εθνικής. Όλοι μαζί στο πλευρό των διεθνών μας για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!».