ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έχασε βαθμούς στην έδρα της η Λάρισα – Έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ Β

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα εκτός από γκολ ΑΕΛ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0, με τις δυο ομάδες να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία. Μάλιστα η ΑΕΛ με ανακοίνωση της φωνάζει για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ακούνια.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει τον ΠΑΟΚ Β, που απειλούσε κυρίως στις αντεπιθέσεις με κύριο εκφραστή τον Κούτσια, με την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους με τον Κούτσια στο 31′ να ελίσσεται στην περιοχή και να κάνει το διαγώνιο σουτ, το οποίο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον ΠΑΟΚ Β στο 65′ να φτάνει και πάλι κοντά στο γκολ, με τον Ζήση Χατζηστραβό να κάνει μια εξαιρετική κούρσα διασχίζοντας τον… άξονα του γηπέδου, για να ανοίξει στον Γιώργο Κούτσια, με τον νεαρό φορ του Δικεφάλου να σουτάρει λίγο έξω.

Η πιο μεγάλη στιγμή του αγώνα, ωστόσο ανήκε στην ΑΕΛ, που στο 90ο λεπτό έφτασε μια… ανάσα από το γκολ, όταν σε γύρισμα του Ηλιάδη, η μπάλα χτύπησε στον Παναγιώτου, με τον Ταλιχμανίδη να βγάζει πριν τη γραμμή.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο (46′ Θεολόγου), Όγκμποε, Ραμίρες (46′ Νικολιάς), Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Ακούνια (81′ Τσουμάνης), Μαυριάς (67′ Γλυνός), Αμπούντ Ομάρ, Γιάκος (77′ Κ. Παπαγεωργίου).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (80′ Μελετίδης), Χατζηστραβός (90+1′ Τσοπούρογλου), Τσαούσης, Κούτσιας (80′ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (67′ Τζίμας).