ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SUPER LEAGUE 2: Στον... αέρα η 11η αγωνιστική!

Τεράστια η διασπορά του κορωνοϊού στις ομάδες της Super League 2, ορατός ο κίνδυνος να αναβληθούν ακόμη και περισσότερα από δέκα παιχνίδια της προγραμματισμένης για την Τετάρτη, 11ης αγωνιστικής

Η μετάλλαξη όμικρον του covid-19 έχει κυριαρχήσει, με χιλιάδες συμπολίτες μας να προσβάλλονται από τον ιό. Μεγάλη έκθεση στην όμικρον έχουν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της  Super League 2, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να αναβληθούν τα περισσότερα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής που είναι προγραμματισμένα για την Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου, με κοινή ώρα έναρξης τις 3 το μεσημέρι. 

Περισσότερα από 100 κρούσματα στις ομάδες! 

Οι πληροφορίες που φτάνουν από τα στρατόπεδα των ομάδων και σταδιακά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είτε μέσω επίσημων ανακοινώσεων των ΠΑΕ, είτε μέσω δημοσιογραφικών ρεπορτάζ, επιβεβαιώνουν τους φόβους των τελευταίων ωρών που έκαναν λόγο για ύπαρξη περισσότερων των 100 κρουσμάτων στις ομάδες της κατηγορίας. 

Ομάδες όπως ο Εργοτέλης, η Καβάλα, ο Πανσερραϊκός, ο Ηρόδοτος, η Ρόδος (που έχει το ρεπό της στη μεσοβδόμαδη αγωνιστική) έχουν επισημοποιήσει μέσω ανακοινώσεων τα πολλαπλά κρούσματά που έχουν διαγνωστεί, ωστόσο όλες οι πληροφορίες από τις περισσότερες ομάδες συγκλίνουν στο γεγονός ότι τις επόμενες ώρες τα κρούσματα που θα δηλώσουν οι ΠΑΕ θα είναι... σοκαριστικά! 

sportday.gr