ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Super League 2: Τα είπαν με ΕΡΤ - Από εβδομάδα εξελίξεις

Ολοκληρώθηκε η επαφή της επιτροπής της Super League 2 με την ΕΡΤ για το τηλεοπτικό μέτωπο και οι εξελίξεις μεταφέρονται για την προσεχή Δευτέρα.

Τη Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις στο τηλεοπτικό μέτωπο. Αυτό προκύπτει έπειτα από την επαφή που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης ανάμεσα στην επιτροπή της Super League 2 και την ΕΡΤ.

Η πλευρά της διοργανώτριας με ενισχυμένη παρουσία εκπροσώπων των Ομάδων Β των Big 4 συζήτησε τα δεδομένα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό για το πρωτάθλημα και τις ΠΑΕ.

Η ΕΡΤ θα κάνει την τελική πρόταση στην αυγή της εβδομάδας, η οποία και θα συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 14:30 στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Θυμίζουμε ότι την επιτροπή της Λίγκας αποτελούν οι Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος), Χαράλαμπος Σταμούλης (α’ αντιπρόεδρος – Απόλλων Πόντου), Αχιλλέας Μπίκας (β’ αντιπρόεδρος – Βέροια), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Χρήστος Πρίτσας (Κηφισιά), Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός Β’) και Γιάννης Παναγιωτίδης (Παναθηναϊκός Β’).

Η ανακοίνωση της SL2:

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 18.10.21 και ώρα 14:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1) Ενημέρωση για την συνάντηση με την ΕΡΤ
2) Αγωνιστικά θέματα
3) Διάφορα θέματα

mikriliga.com