- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 943 φορές
Αναβλήθηκε και επίσημα η έναρξη της Super League 2
Με ανακοίνωσή της η Super League 2 έκανε επίσημα γνωστό ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος για τις 17 Οκτωβρίου.
Αναλυτικά:
“Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, αναβάλλεται η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου 2021.
Η συγκεκριμένη ομόφωνη απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη από τους εκπροσώπους των 32 ΠΑΕ, προκειμένου να υπάρξει χρόνος για τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται να γίνουν ώστε να υπάρχει βιωσιμότητα στην ομάδες, με τη μορφή που έχει πλέον αποκτήσει η κατηγορία.
Ως εκ τούτου, επιτροπή -που ορίστηκε από το Δ.Σ. και στην οποία εκτός του προεδρείου θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας, ΠΑΕ Κηφισιά κ. Πρίτσας, ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Β΄ κ. Καραπαπάς, ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β΄ κ. Παναγιωτίδης- θα ζητήσει ραντεβού με τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αρχίσει το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας, χωρίς περαιτέρω προβλήματα.
Επίσης με ομόφωνη απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά οικίσκων που θα σταλούν στο Ηράκλειο Κρήτης και τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους στους δυο μεγάλους σεισμούς”.
Σχετικά Άρθρα
-
Ανακούφιση με Μπουόλι στη Βέροια – Τα νεότερα για τραυματίες και μεταγραφές -
Ανοιχτή προπόνηση για τον ΦΑΣ Νάουσα – Κάλεσμα στον κόσμο στο Δημοτικό Στάδιο! -
Super League: Δυνατή πρεμιέρα με ευρείες νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Η βαθμολογία -
Ποια είναι η ΜΠΑΜ FC που αντιμετώπισε η ΒΕΡΟΙΑ – Η νεανική "απόβαση" στις κερκίδες



