ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Super League 2: Δύσκολα η σέντρα στις 17 Οκτωβρίου!

Μπορεί η διοργανώτρια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 να ανακοίνωσε το καλεντάρι των αγώνων όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ημερομηνία έναρξης, στις 17 Οκτωβρίου.

Οι μη αδειοδοτημένες ομάδες που προσωρινά βρήκαν «παράθυρο» για μεταγραφική ενίσχυση μέσω της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, μετά την δικαίωση της ΠΑΕ ΑΕΛ στο Διαιτητικό, βρίσκονται σε δύσκολη θέση και αναμένεται η αντίδρασή τους.

Μεγάλο «αγκάθι» αποτελεί και το τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα πρέπει να έχει υπογραφεί  πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Μόνο αν έχουν υπάρξει ανεπίσημες συζητήσεις και προφορική συμφωνία είναι δυνατό να πέσουν οι υπογραφές, μέσα σε διάστημα δύο ημερών.

Τα έσοδα από τη φορολογία των στοιχηματικών εταιριών θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα πριν το πρώτο λάκτισμα των αγώνων του πρωταθλήματος καθώς τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο κ. Αυγενάκης μιλούσε για εγγυημένο ελάχιστο ποσό, μένει να δούμε αν αυτό συνεχίζει να ισχύει. Η επιτροπή που έχει οριστεί από τη λίγκα δεν ζήτησε τυχαία ραντεβού με τον κ. Γεραπετρίτη.

Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε τις προσφυγές των ομάδων που έμειναν εκτός κληρωτίδας, στα πολιτικά δικαστήρια, τότε εύκολα μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε γιατί η 17η Οκτωβρίου, δύσκολα θα αποτελέσει την εναρκτήρια ημερομηνία του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Πηγή: goalpost.gr