ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Vamos Argentina!

Ο Ρομέρο ντύθηκε... Κρουλ και με δύο επεμβάσεις στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Ολλανδία (4-2) οδήγησε την Αργεντινή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία σε μια επανάληψη του τελικού του 1986 και του 1990!

Ενα τρόπαιο που θα διεκδικήσει μέσα στο Μαρακανά της Βραζιλίας! Για να φτάσουμε, βέβαια, σ' αυτή την εξέλιξη προηγήθηκαν 120 λεπτά αγώνα, με την Αργεντινή να είναι καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας και την Ολλανδία να παίρνει τα ηνία στο δεύτερο.

Στην παράταση, η Αργεντινή φαίνονταν ότι είχαν περισσότερες δυνάμεις και στο 115' ο Παλάσιο έχασε μοναδική ευκαιρία για να πετύχει γκολ και έτσι το ματς πήγε στα πέναλτι. Μοιραίοι για τους Ολλανδούς από την άσπρη βούλα στάθηκαν οι Φλάαρ και Σνάιντερ. 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Λουίς Φαν Χάαλ): Σίλεσεν, Ίντι (46’ Γιάνμαατ), Ντε Φράι, Φλάαρ, Κάουτ, Μπλίντ, Ντε Γιονγκ (62’ Κλάσι), Βαϊνάλντουμ, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι (96’ Χούντελαρ).

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Αλεχάνδρο Σαμπέγια): Ρομέρο, Ρόχο, Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Γκαράι, Μασεράνο, Μπίλια, Πέρες (82’ Παλάσιο), Λαβέτσι (100’ Ροντρίγκεζ), Μέσι , Ιγκουαΐν (82’ Αγκουέρο).