Άνω κάτω η Super League 2!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο φέρνει τα πάνω κάτω στη Super League 2, δικαιώνοντας την ΑΕΛ! Άκυρες μεταγραφές και ανανεώσεις 10 ΠΑΕ.

Η ΑΕΛ δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο και βγάζει... άκυρες τις μεταγραφές των ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν και οι οποίες ενισχύθηκαν με ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτου ηλικίας με τις ευλογίες της ΕΠΟ! Οι Βυσσινί ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων με την οποία έπαυαν να ισχύουν οι περιορισμοί και δικαιώθηκαν! Αντίθετα, απορρίφθηκε το αίτημά τους για έκπτωση των Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη.

Οι ομάδες που δεν είχαν άδεια και ευνοήθηκαν από την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων ήταν οι: Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Θεσπρωτός, Τρίγλια (Ηρακλής), Αλμωπός Αριδαίας, Απόλλων Πόντου, Καλλιθέα, Αιγάλεω και Αστέρας Βλαχιώτη!

Η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την παρακάτω απόφαση.

Δέχτηκε, κατά πλειοψηφία εν μέρει, την προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ» κατά του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.)»

Ακυρώνει την από 14.09.2021 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (Θέμα 1ο) του καθού τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.)» αναφορικά με την «Απόφαση επί των διαβιβασθέντων από την Super League 2 αιτημάτων ΠΑΕ προερχομένων από την Football League αναφορικά με την επιβολή των ποινών μη αδειοδότησής τους», όπως ειδικότερα το περιεχόμενο αυτής (απόφασης) αναφέρεται στο αιτιολογικό».

Πηγή: flnews.gr