ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Την ξεφτίλισε!!!

Οι Γερμανοί ξεκίνησαν το πάρτι για την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας από το πρώτο ημίχρονο (0-5) και κατάφεραν τελικά να πάρουν το «εισιτήριο» αποχαιρετώντας την οικοδέσποινα Βραζιλία με 7-1.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Μουντιάλ μας επεφύλαξαν οι Γερμανοί για τον ημιτελικό. Από την άλλη, η Βραζιλία, που έχει δεχθεί κυρίως αρνητικές κριτικές, μας έδειξε ένα από τα χειρότερα πρόσωπά της. Απόντος του Νεϊμάρ, η «σελεσάο» δέχθηκε την μεγαλύτερη ήττα σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά το 1998, όταν είχε ηττηθεί με 3-0 από τη Γαλλία στον τελικό.

Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι αδυνατούσαν να πιστέψουν τι ακριβώς συνέβαινε. Ενδεικτικό ήταν το σκορ του πρώτου ημίχρονου, με την Γερμανία να πηγαίνει στα αποδυτήρια με σκορ 5-0, με το 2ο, το 3ο και το 4ο τέρμα να μπαίνουν με διαφορά 179 δευτερολέπτων!

Στο 11’ ξεκίνησε ο… εφιάλτης των Βραζιλίανων, καθώς ο Τόμας Μίλερ άνοιξε το σκορ. ΟΜίροσλαβ Κλόζε έκανε το 2-0 στο 23’, ο Τόνι Κρόος το 3-0 στο 24’ και το 4-0 στο 26’ και οΣάμι Κεντίρα το 5-0 στο 29’!

Στην επανάληψη, οι Βραζιλιάνοι προσπάθησαν να δείξουν κάτι καλό με τους Όσκαρ και Παουλίνιο, αλλά ήρθε ο Αντρέ Σέρλε στο 69’ για να κάνει το 0-6, ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 79’, σημειώνοντας το 7-0. Ο Όσκαρ διαμόρφωσε το τελικό 7-1 για τη Βραζιλία στο 90’

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Νταβίντ Λουίζ, Ντάντε, Μαρσέλο, Λουίζ Γκουστάβο, Φερναντίνιο (46' Παουλίνιο), Οσκάρ, Χουλκ (46' Ραμίρες), Μπερνάρντ, Φρεντ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς (46' Μέρτεζακερ), Χέβεντες, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος, Τόμας Μίλερ, Μεσούτ Εζίλ, Κλόζε.