ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Μόλις μία ομάδα ανεβαίνει απευθείας από την Super League 2!

Την απόφαση να ανεβαίνει μια ομάδα της Super League 2 στην Super League 1 πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Το χατήρι της Super League 1 έκανε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Με ψήφους 11-5 πέρασε η προκήρυξη της SL1 για έναν απευθείας υποβιβασμό και μπαράζ.

Αυτό σημαίνει πως από την Super League 2 θα προβιβαστεί μια ΠΑΕ απευθείας, πράγμα οξύμωρο από την στιγμή που το πρωτάθλημα θα γίνει σε 2 ομίλους!

Για την συγκεκριμένη απόφαση υπήρξε μάλιστα αντίδραση από τη διοργανώτρια, με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να εξηγεί στην Επιτροπή -σε έντονο ύφος- πως αυτό δεν έπρεπε να περάσει. Όπως γράψαμε και παραπάνω: είναι αδιανόητο να μην ανεβαίνουν απευθείας δύο ομάδες και οι λόγοι είναι αυτονόητοι!

Ο τρόπος με τον οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα ανέβει απευθείας αλλά και το πως θα διεκδικήσει το μπαράζ ανόδου η δεύτερη, θα ξεκαθαριστεί την Παρασκευή στην Γενική Συνέλευση της Super League 2.

Από εκεί και πέρα, για τα Χανιά που δεν αδειοδοτήθηκαν η ΕΠΟ ζήτησε να γίνει αναψηλάφηση της υπόθεσης για τα δελτία των παικτών που ανανέωσαν μετά τις 30/6 και πλέον είναι ελεύθεροι.

Σε ό,τι αφορά τις αδειοδοτήσεις και περιπτώσεις όπως του Αιγάλεω που κόπηκε από την αρμόδια επιτροπή δίχως χρέη, επικρατεί αναμονή. Όλα δείχνουν όμως ότι η υπόθεση θα πάει στην UEFA και αναμένονται εξελίξεις.

Mikriliga.com