- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1531 φορές
Football League: Φιέστα με… τεσσάρα η Καλαμάτα - Υποβιβάζεται ο Αστέρας Βλαχιώτη
Πανηγυρικά ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν η Καλαμάτα, η οποία επικράτησε 4-0 του Ιάλυσου και έδωσε το έναυσμα από το γήπεδο για την έναρξη της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το ενδιαφέρον στο σημερινό φινάλε του Νότιου ομίλου της Football League ήταν στην μάχη της παραμονής. Επισκοπή και Νίκη Βόλου πήραν από έναν βαθμό με το 0-0 να κρατά τους Βολιώτες στην κατηγορία, ενώ το 0-0 στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» και το Αιγάλεω-Καλλιθέα βόλεψε και τις δύο ομάδες.
Ο Αστέρας Βλαχιώτη επικράτησε 2-1 της Σαντορίνης, αλλά τα άλλα αποτελέσματα δεν του επέτρεψαν να μείνει στην κατηγορία. Η Ρόδος επικράτησε 2-0 του Ασπρόπυργου και τερμάτισε δεύτερη.
Βέβαια, εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις, καθώς η Σαντορίνη έχει καταθέσει ένσταση κατά της Ρόδου για ληγμένες καταστάσεις υγείας των παικτών, ενώ η Καλλιθέα κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης που δικαίωσε τον Αστέρα Βλαχιώτη και της επέβαλε αφαίρεση έξι βαθμών.
Οι αποφάσεις που αναμένονται δεν θα αλλάξουν το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί, αλλά ίσως την τελική κατάταξη.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ασπρόπυργος-Ρόδος 0-2
Καλαμάτα-Ιάλυσος 4-0
Αστέρας Βλαχιώτη-Σαντορίνη 2-1
Αιγάλεω-Καλλιθέα 0-0
Επισκοπή-Νίκη Βόλου 0-0
Πηγή: onsports.gr
Σχετικά Άρθρα
-
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής! -
«Αντίο, βασιλιά»: Η παραμυθένια αυλαία του Λιονέλ Μέσι στην Εθνική Αργεντινής!



