ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δεν υπολογίζεται o Aποστολόπουλος από τον Π.Α.Ο.Κ.

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, που αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στη ΒΕΡΟΙΑ, ειδοποιήθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι δε βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας για τη νέα σεζόν και δε θα δώσει το παρών στην πρώτη συνάντηση ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς θα πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη απόφαση που λήφθηκε στην περίπτωση του Αποστολόπουλου είναι ιδιαίτερη, καθώς παρότι υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που πέρυσι αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες αλλά και παίκτες που δε θεωρείται βέβαιο αν θα παραμείνουν στον ΠΑΟΚ παρότι έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, όλοι τους θα βρεθούν στη σημερινή πρώτη συνάντηση.

Άλλωστε ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε τονίσει και στην επίσημη παρουσίαση του ότι θέλει να δει όλους τους παίκτες που ανήκουν στον ΠΑΟΚ προκειμένου να αποφασίσει για το αν θα συνεχίσουν ή όχι στον "Δικέφαλο".

Φαίνεται ότι στην περίπτωση του Αποστολόπουλου δεν ισχύει κάτι τέτοιο, με την απόφαση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να μην τον συμπεριελάβουν στα πλάνα τους για τη νέα χρονιά να είναι ειλημμένη.

Πηγή: paok24.com