- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1286 φορές
Θετικό τεστ με πολλαπλά κέρδη για την Εθνική
Ακρως επιτυχημένο ήταν για την Ελλάδα το φιλικό τεστ με την Ονδούρα το απόγευμα της Κυριακής (28/3) στην Τούμπα καθώς την κέρδισε με 2-1.
Η «γαλανόλευκη» έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, μετά και το σπουδαίο 1-1 στην Ισπανία, και έδειξε ότι μπορεί να παίξει και επιθετικά.
Ο Παυλίδης ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς με τα δικά του γκολ στο 14’ και 59’ η Εθνική έφτασε στη νίκη. Ο Ροντρίγκες στο 40’ ισοφάρισε προσωρινά για την Ονδούρα, που είχε και αυτή τις δικές της ευκαιρίες στο ματς.
Ντεμπούτο με τη «γαλανόλευκη» πραγματοποίησαν οι Μαυροπάνος, Δουβίκας και Αλεξανδρόπουλος, ενώ κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Σιώπης.
Την αναμέτρηση σφύριξε ο Σνάιντερ (Ελβετία), με βοηθούς τους Ζίρχερ (Ελβετία) και Κέμπελι (Ελβετία). Τέταρτος ήταν ο Σκουλάς (Ελλάδα).
Κίτρινες: 39' Σβάρνας, 44' Τζόλης - 52' Μεχία, 90' Φιγκερόα
ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν'τ Σιπ): Διούδης, Μαυρίας, Σβάρνας, Μαυροπάνος, Κυριακόπουλος (77' Αλεξανδρόπουλος), Σιώπης, Μάνταλος (83' Μπακασέτας), Φορτούνης (46' Λημνιός), Τζόλης (46' Δουβίκας), Παυλίδης (62' Γιαννούλης), Γιακουμάκης (46' Μασούρας).
ΟΝΔΟΥΡΑ (Φαμπιάν Κοΐτο): Μενχίβαρ, Ροντρίγκες, Φιγκερόα, Περέιρα, Άλβαρες, Μεχία (65' Τόρο), Ακόστα (65' Άλεξ Λόπες), Ντέιμπι Φλόρες, Μπένγκτσον (65' Βελάσκες), Έλις, Νούνιες (46' Κέβιν Λόπες).
a-sports.gr
Σχετικά Άρθρα
-
Super League: Δυνατή πρεμιέρα με ευρείες νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Η βαθμολογία -
Ποια είναι η ΜΠΑΜ FC που αντιμετώπισε η ΒΕΡΟΙΑ – Η νεανική "απόβαση" στις κερκίδες -
ΒΕΡΟΙΑ - ΜΠΑΜ FC 1-0: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα -
Πρώτο φιλικό και χρήσιμα συμπεράσματα στο Αιγίνιο για τον "Κένταυρο" Ολυμπιακό Λουτρού



