ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Σπύρου Σιούγγαρη

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Σπύρου Σιούγγαρη εξέδωσε ο ΦΑΣ Νάουσα:

Αναλυτικά:

"Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και το ΔΣ του ΦΑΣ Νάουσα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σπύρου Σιούγγαρη που διετέλεσε παράγοντας της Νάουσας τη χρυσή εποχή της ομάδας τη δεκαετία του '90 ενώ υπήρξε και ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στα νιάτα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Η ΠΑΕ Βέροια σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Σπύρου Σιούγγαρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει".

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΦΑΣ Νάουσα, Μιχάλης Αλεξιάδης έκανε την παρακάτωε ανάρτηση στο fb:

"Είναι από τι λίγες φόρες που η στεναχώρια μου για ένα γεγονός φέρνει τόσες πολλές αναμνήσεις και εικόνες από το παρελθόν στο μυαλό μου , είναι αυτές που σημάδεψαν την ποδοσφαιρική μου καριέρα και όχι μόνο , είναι τόση η συγκινησιακή μου φόρτιση που η διαχείριση της αυτή την στιγμή είναι δύσκολη άλλα θεωρώ ότι πρέπει να το κάνω γιατί οι σχέση μου με τον άνθρωπο αυτόν εκτός από επαγγελματική ήταν και καρμική Γενικός Αρχηγός και πρωτεργάτης της '' Μεγάλης '' ποδοσφαιρικής ομάδας της ΝΑΟΥΣΑΣ που ανέβηκε στην Α' Εθνική είχα την τύχη να είμαι μέλος αυτής σαν αρχηγός και στέλεχος της .

Αν ταιριάζει ένας ρόλος ή μια θέση που μπορεί ο καθένας να αποδώσει το 100% τότε η θέση του Γενικού Διευθυντή ή Γενικού Αρχηγού έχει ταυτιστεί με το όνομα του ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΟΥΓΚΑΡΗΣ για αυτούς που γνωρίζουν την πορεία της ''Μεγαλης'' Νάουσας γνωρίζουν ότι ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος με ποδοσφαιρικές γνώσεις αντισυμβατικός , οργανωτικός και ευέλικτος που αποτυπώθηκαν , ενσωματώθηκαν στον απόλυτο βαθμό τόσο μέσα άλλα και έξω από το γήπεδο στην ομάδα της Νάουσας που αγαπούσε μέχρι το τέλος της ζωής του.

Θέλω προσωπικά αλλά και θεσμικά σαν Πρόεδρος των Παλαιμάχων της ΝΑΟΥΣΑΣ να εκφράσω τα βαθιά μου συλληπτήρια στην οικογένεια του για τον χαμό του και του "δικού" Μας ΣΠΥΡΟΥ καλό παράδεισο θα τον θυμόμαστε πάντα γιατί ήταν και είναι ένα κομμάτι της ζωής μας".

Ο παλιός ποδοσφαιριστής και νυν Γενικός Αρχηγός της Βέροιας, Θωμάς Τρούπκος σε ανάρτησή του ανέφερε:

"Ο Σπύρος Σιούγγαρης υπήρξε λάτρης του ποδοσφαίρου και μεγάλος γνώστης του αντικειμένου, συνδυασμός που σπανίζει στον χώρο μας. Ανακαλύπτοντας μεγάλα ποδοσφαιρικά ταλέντα της δεκαετίας του '90, δημιούργησε στον ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ μια ομάδα πρότυπο για την οποία μιλούσε ολόκληρη η Ελλάδα.

Υπήρξαμε συνοδοιπόροι καθ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και η απώλεια του αφήνει στον Νομό μας κι όχι μόνο, δυσαναπλήρωτο κενό.

Κύριε Σπύρο κι εγώ κι ο Γρήγορης, σου χρωστάμε πολλά. Καλό παράδεισο να έχεις".